Aktywne Wpisy
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
PeterWeiss +1404
#ciekawostki #medycyna #neurobiologia #silownia
Naukowcy z MIT właśnie odkryli coś fascynującego - nasze mięśnie podczas ćwiczeń wydzielają specjalne substancje (miokiny), które sprawiają, że neurony rosną czterokrotnie szybciej niż zwykle. Co ciekawe, samo fizyczne rozciąganie i ściskanie neuronów przynosi podobne rezultaty. To naprawdę interesujące odkrycie, szczególnie że nikt wcześniej nie zwrócił uwagi na mechaniczny aspekt tego procesu.
W
Ćwiczysz mięśnie, budujesz... neurony: nowe odkrycie z MIT
Naukowcy z MIT właśnie odkryli coś fascynującego - nasze mięśnie podczas ćwiczeń wydzielają specjalne substancje (miokiny), które sprawiają, że neurony rosną czterokrotnie szybciej niż zwykle. Co ciekawe, samo fizyczne rozciąganie i ściskanie neuronów przynosi podobne rezultaty. To naprawdę interesujące odkrycie, szczególnie że nikt wcześniej nie zwrócił uwagi na mechaniczny aspekt tego procesu.
W
- zrobić taki rozpierdziel w oświacie, że prawdopodobnie sam Czarnek cię nie przebije
- reaktywować Młodzież Wszechpolską
- wprowadzić narodowców do mainstreamu politycznego
- porównywać LGBT do nazistów
O ile nie lubisz PiSu, bo zrobili ci kuku w koalicji, to wszystko ok, wbijaj na listę
#bekazpisu #bekazprawakow #neuropa #bekazlibka #polityka
@Soojin21: a co ma bycie innym człowiekiem do sprawy? Nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem twój zarzut.
Naprawdę się nie zdziwię, jak za parę lat symbolem wolności wśród wyborców PO będzie Czarnek czy inny Ziobro
@Soojin21: Przecież przez ostatnie 15 lat kadry PiS i PO odbyły sporą rotację. Przed wyborami zawsze się podkupują i potem zarzuca im się hipokryzję. Giertycha widać jak na dłoni bo jest w miarę wyrazisty, ale ilu takich, których nikt nie słyszał. Wygląda to jak błąd poznawczy. Jakby tak podliczyć tych migrantów to
I Giertych żadnego bałaganu w nauce nie robił, bo nauka mu nie podlegała, tylko szkoły. Szkolnictwo i szkolnictwo wyższe zostało połączone dopiero dla Czarnka.
@Soojin21: nie żebym Giertycha jakoś bronił ale mając tak c-----y wybor faktycznie lepiej już by było gdyby zmieniali się co chwilę dla samej zmiany. Dzięki temu nie zdążą się uwłaszczyć i wniknąć we wszystkie struktury państwa bo zaraz przyjdzie kolejna ekipami ich wykurzy.
Czyli c-----o ale stabilnie.
każdy ma prawo popełniać błędy, ale giertych nigdy nie powiedział, że zmienił swoje poglądy. po co mam współpracować z kimś, kto nie różni się niczym od pisu, a wręcz jest gorszy? po co wy w takim razie chcecie obalać pis? dla samej zmiany?
Życzę zatem powodzenia i życia w Polsce PiS i Konfederacji.
Tak byłoby w mądrym społeczeństwie. Taki Giertych czy Czarnek przepadali by w otchłań. Mówienie o Giertychu jako o przyszłym prokuratorze generalnym to jest czysta idiokracja.
to sobie uroiłeś. pisałam ci, że na po jeszcze jestem w stanie zagłosować (głosowałam na ich kandydatkę do senatu) i byłam w pieprzonym komitecie poparcia trzaskowskiego. od kilku lat chodzę na protesty uliczne, również te organizowane przez środowiska powiązane z PO. dopóki platforma nie ściąga na swoje listy wszechpolaków, nigdy nie powiem, że są tym samym reżimem co
Nie jest kompletnie z mojej bajki, ale nie można mu odmówić kompetencji adwokackich. Na pewno, gdy zostanie wybrany będzie kompetentnie przewodził komisji ds. rozliczeń pisowskich bandytów. I to szanuję.