Wpis z mikrobloga

@Felonious_Gru: to jestem serio mega zdziwiony, jakoś Coldplay i ich A Rush Of Blood To The Head które trwało 55 minut dali radę się wcisnąć na dwa saidy a oni nie dali rady wcisnąć 46 minut ? Jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie chodzi o koszta, może nie chciało im się robić dwóch płyt do dosyć standardowego albumu.
  • Odpowiedz
@MrPawlo112: wiesz co, ten album wyszedł sporo później niż cd chyba. Możliwe, że nie mieli w głowie tego i niedopasowane długości piosenek. Albo szeroki rozstrzał jak pisałeś. Pytanie, czy te płyty bez barwnika nie są bardziej wymagające
  • Odpowiedz
wiesz co, ten album wyszedł sporo później niż cd chyba. Możliwe, że nie mieli w głowie tego i niedopasowane długości piosenek. Albo szeroki rozstrzał jak pisałeś. Pytanie, czy te płyty bez barwnika nie są bardziej wymagające

tu jest upakowane, może półtorej minuty by zmieścili jeszcze. W kulki to se leci Biliński i jeszcze udaje, że pusta jedna strona to gratis dla słuchacza ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Felonious_Gru
  • Odpowiedz
a tak w ogóle to nie obchodzi mnie to bo żona zadowolona ʕʔ

@Felonious_Gru: cieszę się razem z wami, po prostu spojrzałem na to z innej strony. Udanego słuchania i pozdrów kobitkę od mirasa z wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz