Aktywne Wpisy

hotshops_pl +720
🚨 [ROZDAJO] Gaz pieprzowy – bo na drogach robi się niebezpiecznie! 🚨
HotShops.pl - to portal z promocjami, okazjami i błędami cenowymi.
Historia z Kątów Rybackich pokazuje, że czasem na drodze możesz trafić na sołtysa.
Aż ciężko uwierzyć, że takie rzeczy się dzieją…
HotShops.pl - to portal z promocjami, okazjami i błędami cenowymi.
Historia z Kątów Rybackich pokazuje, że czasem na drodze możesz trafić na sołtysa.
Aż ciężko uwierzyć, że takie rzeczy się dzieją…
![hotshops_pl - 🚨 [ROZDAJO] Gaz pieprzowy – bo na drogach robi się niebezpiecznie! 🚨
...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/0606ca2bde5a7bbae03545fcd6a292f98fbb17f2f3eb76d4a521fc945c5fb252,w150.png?author=hotshops_pl&auth=77f8f9d3528bc70c7d997a6d49accd93)
źródło: rozdajo-soltys
Pobierz
Piotr_Rupik +454
No Robert...
#mecz
#mecz

źródło: GlH3MENX0AAXmz8
Pobierz
#biegigorskie #bieganie
@pilot1123 ok, to będę
źródło: comment_1607083020ftJuVZuYzO72DyW9HvvyVW.jpg
PobierzGeneralnie to po prostu długie wybiegania w weekendy, najlepiej back to back czyli sb/niedziela i tak żeby natłuc przewyższeń. Choć z poziomu 3 km to może być cięuszko, trzeba stopniowo zwiększać kilometraż - i tak większość trasy idziesz, ale musisz być w stanie zbiegać z gór no i mieć czwórki do zbiegania przyzwyczajone. I ogólnie ogarnąć jak się biega w terenie - bo
W górę zupelnie mnie nie martwi, ale zbiegi trzeba orać
Przedwczoraj juz bylo 6,5 xD ogolnie myślę że za miesiąc - 6 tygodni spokojnie polmaraton na rozbieganiu pójdzie. Mam parę celi pośrednich (w tym polmaraton) wiec się trochę "samo" wytrenuje.
W tym
Teraz sobie rzucilem rzeźnika na tapete, bo sądzę że to może być cos serio dużego dla mnie na ten