@weakra: No raczej bliżej 20 metrów :) Spójrz na drzwi, one mają zapewne 80cm szerokości (minimum). I teraz zerknij jakie są ich proporcje do szerokości działki :)
@YogiYogi: w Holandii i Belgi kiedyś było takie prawo, ze budynki do pewnej szerokości nie płaciły podatku od zabudowy( coś takiego) dlatego były takie wąskie ale za to wysokie. To teraz mi dałeś do myślenia z ta moja działka.
@weakra: Znajomy architekt był w stanie zaprojektować ładny domek wciśnięty w działkę o kształcie klina. Ładnie się to będzie prezentowało (w budowie jest). Dlatego polecam rzucić to jako wyzwanie dla kogoś z wyobraźnią.
@YogiYogi: szczerze? Ja nie mam zamiaru się tam budować, mam okazje kupic to w dobrej cenie i chce podzielić na dwie działki, niech leży. Kwestia tego czy za 5lat ktoś to odkupi xD
źródło: comment_1607021132fV5CzXx0B1niOjWlqYvjW6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
No proszę a jeden Mirek niedawno pytał jak zagospodarować taką dzialke.
@weakra Powyżej masz pomysł na taką kiszkowatą działkę :)
Spójrz na drzwi, one mają zapewne 80cm szerokości (minimum). I teraz zerknij jakie są ich proporcje do szerokości działki :)
Komentarz usunięty przez autora
Nissan primera 1 gen?
Ile takich aut zmieści się wzdłuż?
Max 3
Dlatego jeśli przyjmiemy ze to auto ma c.a 4m długości, to na tej działce jest 12m szerokości. Czy nie?