@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: pokaż mi zakaz chodzenia z psem bez smyczy na terenie prywatnym, a zgodzę się z tobą w 100%. Widziałeś kiedyś las? Pewnie, nie. W piwnicy nie ma lasów. 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ Widzę po twoim profilu, że generalnie lubisz robić zadymę. Idź szukać zaczepki z innymi trolami.
zróbmy tak panie trolu @Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: usuń konto lub zgłoś sprawę do prokuratury. Będzie to bardziej produktywne niż szerzenie defetyzmu i wciskanie bajek o naszych dyskusjach xD Mam cie na czarno od twojego pierwszego wysrywu.
Nawet już ci kij wyjąłem, żebyś miał łatwiej.
P.S. Nie chciało mi się czytać twoich historyjek do końca.
Chociaż to zależy od wydźwięku samej kampanii. Jeżeli będzie w niej prezentować, że smycz w mieście jest obligatoryjna niezależnie od wychowania psa, to tym bardziej powinna ona być wymagana w lasach.
I to nie ma znaczenia, czy to są lasy państwowe, czy prywatne. Dzikie zwierzęta mają gdzieś prawo i nie przejmują się tym, do kogo las
@MrDracek: Oczywiście, że prawda. Ustawa o lasach jest ogólnie dostępna i łatwa. To nie jest rocket science. Posty hipokryty też są. Polecam filtrowanie mikroblog > wpisy.
Zwracałem mu kiedyś już uwagę na to, że psa z różnych względów nie puszcza się psa w lesie luzem. Zwłaszcza takiego który dla zwierząt przypomina do złudzenia naturalnego wroga. Po pierwsze nad instynktem psa nie jest się w stanie zapanować gdy ten
Oczywiście, że prawda. Ustawa o lasach jest ogólnie dostępna i łatwa. To nie jest rocket science. Posty hipokryty też są. Polecam filtrowanie mikroblog > wpisy.
@MrDracek: Owszem. Wejdź na profil pranko, daj mikroblog i dodane wpisy. 3 strona. Na pierwszym moim wpisie masz filmik z watermarkiem i jak zwraca się do psa
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: To powiedz mi czemu ja spotkałem w lesie leśniczego a mój pies bez smyczy był bo nad nim panuję, to mi pogratulował tresury psa. Widujemy dziki, sarny itd. I nic po szczeka mi przy nodze, i nie próbuje atakować ale to trzeba szkolić psa jak na psa myśliwskiego. Jak już pisałem w innym temacie jest pełno idiotów psiarzy którzy po swoim psie nie sprzątają i srają gdzie popadnie np. na
@pranko_csv: @r__k: tylko mi chodziło o sytuację, w której TWÓJ pies zaczyna atakować kogoś bądź innego psa i wpada w amok. Było o tym kilka materiałów na głównej nawet.
@nicniewiedzacy: Trzymaj się Mirku, sam w tamtym roku musiałem się pożegnać po 14 latach z moją kanapową towarzyszką. Tak jak ty mówiłem sobie "żadnych więcej zwierząt", a kilka miesięcy później miałem w domu dwa schorowane kociaki ze wsi. Odratowaliśmy je i jest super. Bólu po rozstaniu ze zwierzakiem nie ominiesz, trzeba się cieszyć tym co dają kiedy są.
@MichalPypek: Dziękuje za miłe słowa. Ale już nigdy nie zdecyduje się przechodzić przez cos takiego i to jeszcz na własne życzenie. I tego jestem pewien
Trzymajcie kciuki! #prankothewolfdog ✓
#tworczoscwlasna #zwierzaczki #psy #smiesznypiesek #ciekawostki #pies
乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Widzę po twoim profilu, że generalnie lubisz robić zadymę. Idź szukać zaczepki z innymi trolami.
@pranko_csv: Tak tak już wielokrotnie próbowałeś się tłumaczyć, że te lasy z twoich filmików i zdjęć to prywatne.
Szkoda tylko, że ustawa o lasach mówi jasno:
+ Art. 3 plus w końcu Art. 30:
Będzie to bardziej produktywne niż szerzenie defetyzmu i wciskanie bajek o naszych dyskusjach xD
Mam cie na czarno od twojego pierwszego wysrywu.
Nawet już ci kij wyjąłem, żebyś miał łatwiej.
P.S.
Nie chciało mi się czytać twoich historyjek do końca.
@pranko_csv: Czyli tak jak myślałem. Zero argumentów merytorycznych i typowe gimbusiarstwo "usuń konto,
Chociaż to zależy od wydźwięku samej kampanii. Jeżeli będzie w niej prezentować, że smycz w mieście jest obligatoryjna niezależnie od wychowania psa, to tym bardziej powinna ona być wymagana w lasach.
I to nie ma znaczenia, czy to są lasy państwowe, czy prywatne. Dzikie zwierzęta mają gdzieś prawo i nie przejmują się tym, do kogo las
@MrDracek: Oczywiście, że prawda. Ustawa o lasach jest ogólnie dostępna i łatwa. To nie jest rocket science. Posty hipokryty też są. Polecam filtrowanie mikroblog > wpisy.
Zwracałem mu kiedyś już uwagę na to, że psa z różnych względów nie puszcza się psa w lesie luzem. Zwłaszcza takiego który dla zwierząt przypomina do złudzenia naturalnego wroga. Po pierwsze nad instynktem psa nie jest się w stanie zapanować gdy ten
@Gleba_kurfa_Rutkowski_Patrol: "jeżeli to prawda" - chodziło mi o to, czy to są zdjęcia jego psa (ಠ‸ಠ)
Jak już pisałem w innym temacie jest pełno idiotów psiarzy którzy po swoim psie nie sprzątają i srają gdzie popadnie np. na
Komentarz usunięty przez autora