@abuk123: Smacznego piwka chłopie. Ja miałem się napić Perlenbachera w ten weekend, ale przeziębienie wzięło górę i c--j napiję się za parę dni jak wyzdrowieję.
@diagon: Trzymaj się tam po drugiej stronie. Życie jest chujnią. Nieraz chciałoby się pokorzystać z życia, gdy człowiek jeszcze młody, ale ciężko, kiedy wszystko i wszyscy są przeciwko tobie...
@rubingramrap99: widząc ten wpis przypomniałem sobie w jakiej dupie kiedyś byłem. Kilka miesięcy bezsenności, spanie po 15-20minut w ciągu nocy. Depresja i nerwica lękowa. Odpowiednio poprowadzona terapia lekami + ogarnianie głowy pomogło, za co jestem mega wdzięczny. Mirku dasz radę przez to przejść! To też jest po coś.
@rubingramrap99: to może być nietolerancja histaminy - histamina jest neuroprzekaźnikiem o działaniu pobudzającym i wzmaga czuwanie p.s. To może być też MCAS - depresja jest jednym z wielu objawów
@Athropos: Bardzo mało piję alkoholu i w ogóle nie palę papierosów. Piwka tylko piję w niektóre weekendy, a ćwiczę czasami jeżdżąc w domu na rowerku, ale ostatnio mi się nie chce.
@rubingramrap99: bardziej coś w stylu koniecznej i radykalnej zmiany życia, a ta zmiana może być naprawdę pozytywna. Nie można przecież oczekiwać innych rezultatów, robiąc ciągle te same rzeczy. Bez depresji czy nerwicy lękowej, nie zmobilizowałbym się do reorganizacji swojego życia, szukania i nadawania sensu życiu, bo przecież z wierzchu moje życie wydawało się całkiem nieźle poukładane. Fajna praca, rodzina, przyjaciele, zajawki...
Poza tym tylko doświadczenie takich stanów pozwoli Ci na
#przegryw #depresja
Odpowiednio poprowadzona terapia lekami + ogarnianie głowy pomogło, za co jestem mega wdzięczny.
Mirku dasz radę przez to przejść! To też jest po coś.
p.s.
To może być też MCAS - depresja jest jednym z wielu objawów
Bez depresji czy nerwicy lękowej, nie zmobilizowałbym się do reorganizacji swojego życia, szukania i nadawania sensu życiu, bo przecież z wierzchu moje życie wydawało się całkiem nieźle poukładane. Fajna praca, rodzina, przyjaciele, zajawki...
Poza tym tylko doświadczenie takich stanów pozwoli Ci na