@janabanana: też raz miałem taką sytuację. Akurat potrzebowałem 40zl z bankomatu odmowa, a z konta zeszło xd ale jak na płatności codzienne, kilkuletnie zamiast karty to jedna sytuacja więc ogólnie polecam blika
@PapaForge: blik jest mega. Kiedys z bankomatu musialam kase wyciągnąć, ale jakiś lipny byl, długo kartę wciągał, więc trochę alarm mi się w głowie włączył. Szybko wyciągnęłam plastik, wpisałam kodzik i cyk, po problemie. Wspaniała sprawa :D
@PapaForge: A mnie w-----a niemożebnie bo kretyni płacą tym za j----y napój warty z 3 zł w sklepie i trzeba czekać w kolejce bo: A) terminal się opóźnia B) kretyn jest nieprzygotowany i wpisuje godzinę kod
@Amishia: Też mi to uratowało życie, potrzebowałem na szybko gotówki, idę do okolicznego bankomatu, wkładam kartę, się zwiesił na 2 minuty, a potem wyskoczyły jakieś ruskie litery i karta odrzucona, wpisałem blik na bankomacie i przeszło ( ͡°͜ʖ͡°)
Nie trzeba się logować tylko cyk cyk i kasa z konta poszła.
Blik i paczkomaty to najlepsze co dał nam ten kraj
Akurat potrzebowałem 40zl z bankomatu odmowa, a z konta zeszło xd ale jak na płatności codzienne, kilkuletnie zamiast karty to jedna sytuacja więc ogólnie polecam blika
@janabanana: hmm dziwne bo nie da się zrobić większego przelewu blik niż 1000 zł
A) terminal się opóźnia
B) kretyn jest nieprzygotowany i wpisuje godzinę kod
Idźcie w c--j pajace bez grosza.
@PapaForge mam podobne zdanie - blik i paczkomaty bardzo ułatwiają życie.
@PapaForge: jeszcze kasy samoobsługowe, bo dziady się ich boją ʕ•ᴥ•ʔ
@neib1: nie licząc tych w Biedronce i Lidlu ( ͡° ͜ʖ ͡°)