Aktywne Wpisy
mirko_anonim +27
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja (36 lat) i moja żona (32 lata) oboje pracujemy i mieszkamy w dwupiętrowym domu z synem (6 lat). Od dawna żona narzekała, że nie ma na nic czasu i jest cały czas zmęczona. Przez to też w łóżku było niezbyt ciekawie, seks raz na miesiąc. Zaproponowałem, żeby dokwaterować moją mamę i ona by się zajmowała Pawłem. Jakoś udało mi się ją przekonać. Żyjemy tak od 3 miesięcy mniej
Ja (36 lat) i moja żona (32 lata) oboje pracujemy i mieszkamy w dwupiętrowym domu z synem (6 lat). Od dawna żona narzekała, że nie ma na nic czasu i jest cały czas zmęczona. Przez to też w łóżku było niezbyt ciekawie, seks raz na miesiąc. Zaproponowałem, żeby dokwaterować moją mamę i ona by się zajmowała Pawłem. Jakoś udało mi się ją przekonać. Żyjemy tak od 3 miesięcy mniej
Nighthuntero +572
Nawiązując do pomysłu bezpłatnej antykoncepcji dla kobiet wpadłem jeszcze na kilka propozycji, które ułatwiłyby i jakkolwiek zrekompensowały by życie naszym kochanym kobietom w tym piekle:
- Darmowe poranne kawy w Starbucksie
- Bezpłatny fryzjer i kosmetyczka raz na tydzień
- Bony zakupowe do Zalando, H&M i Zary
- Coroczna wymiana iPhona na najnowszy model
- Zwrot kosztów za wakacje w krajach śródziemnomorskich
- Skup interwencyjny twórczości na OnlyFans
Wpisujecie swoje jeśli jakieś
- Darmowe poranne kawy w Starbucksie
- Bezpłatny fryzjer i kosmetyczka raz na tydzień
- Bony zakupowe do Zalando, H&M i Zary
- Coroczna wymiana iPhona na najnowszy model
- Zwrot kosztów za wakacje w krajach śródziemnomorskich
- Skup interwencyjny twórczości na OnlyFans
Wpisujecie swoje jeśli jakieś
Router do światłowodu Orange bo mnie Funbox trochę denerwuje.
Co polecacie? Tak do 300zl myślę.
#internet #router #siecikomputerowe #orange
@SeekSouls: nie możesz sobie sam kupić "routera do światłowodu", bo żaden normalny operator nie autentykuje twojego urządzenia w sieci. Możesz natomiast kupić jakiś router albo accesspoint i dołączyć go do funboxa.
@ArekJ: z wifi
@SeekSouls: więc albo Orange zmieniło politykę (bo do tej pory absolutnie nie było takiej możliwości), albo się z infolinią nie dogadałeś i źle się zrozumieliście. Upewnij się dwa razy, zanim coś kupisz.
No chyba, że nie masz Funboxa 3, tylko osobno ONT i Funbox bodajże 2, wtedy faktycznie nie ma problemu.
Można normalnie kupić swoj, dadzą nowe hasło. Jedynie trzeba ustawić adres 1.1 aby tv działało po sieci.
IMHO najlepiej by było tego funboxa w tryb bridge przestawić i do 300 zł znajdziesz jakiegoś mikrotika z WiFi i wtedy go podłączysz skrętką. Z wejściem światłowodowym ciężko będzie fajny router z WiFi w tych pieniądzach raczej dorwać.
@SeekSouls: do tej pory absolutnie nie było takiej możliwości, jest to zresztą logiczne, bo zgadzając się na obce urządzenia w swojej sieci operator skazuje się na pierdylion problemów, począwszy od "kupiłem XXXX i nie działa" (a nie działa, bo nie jest kompatybilny z OLT Orange), skończywszy na tym, że urządzenie działa, ale nie jest w pełni kompatybilne i degraduje ruch
Nie wiem co za kretyn Ci powiedział, że możesz. NIE MOŻESZ w Orange zmienić ONT na inny i tyle w temacie. Wszystkie ONT Orange'a mają inny firmware gdzie zaszyte jest cała diagnostyka po OMCI. Nie ma szans na podmianę urządzenia końcowego na inne. Jedyną opcją jest wpięcie się w ONT'ka którego już masz.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu