Wpis z mikrobloga

@UberSoldat: Mój dobry ziomek z liceum - niecałe 170 cm, przynajmniej 4 dziewczyny biegały za nim zakochane, a nie ma też wcale twarzy gigachada ani nie jest dynamiczny. Inny ziomek, ciut ponad 170 cm, całe liceum i połowa studiów spierdon i betaorbiter (co ciekawe jednej z tych zakochanych w pierwszym), zaczął się trochę socjalizować, grać na gitarze, ćwiczyć, zarabiać dobre pieniądze itd. i jest od paru lat w szczęśliwym związku
  • Odpowiedz
  • 2
@WewnetrznySpokoj To samo było u mnie w szkole. Koleś niecale 170 cm, w dodatku z twarzy gorzej niż przeciętny, a wiecznie latało za min stado dziewczyn, ustawiały się wręcz w kolejkach.
Może chodziło o to, że był trochę patusem xD
  • Odpowiedz
@UberSoldat: mam ziomka ktory ma 169cm wzrostu i ma panne rakiete a inne jej zazdroszcza, po prostu bije od niego pewnosc siebie i jest ustatkowany a wy dalej płaczcie p---y i szukajcie sobie tłumaczeń XDDDDD
  • Odpowiedz
Internetowy owczy pęd tak samo jak moda na gnębienie rudych (wtf?) całe życie znam kilku rudych i nikt ich nigdy nie komentował, nawet wredne dzieciaki z podstawówki a tu nagle moda z ameryki na to. I z niskimi facetami podobnie
  • Odpowiedz
@JohnFairPlay: @nambie: @pionas1337:
@mniejniz0: Ja też mam koleżke 162 cm skinny fat zakola edukacje zakończył po gimnazjum później pracował fizycznie, a był w kilkunastu związkach i ruchał jak p------n. Ostatnio usidlił prawniczkę 8/10 z dobrego domu i nic nie robi tylko hoduje brzuch piwny i jest na jej utrzymaniu, a ona wpatrzona w niego bo ma POTĘŻNĄ pewność siebie i charakter.

• Odpowiedz