Aktywne Wpisy

jmuhha +14
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz
Antorus +94
W gimbazie miałem paru kolegów, akurat wtedy Vice City było "hot" gierką i wszyscy grali.
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
Dużo ludzi utykało na wyścigu z klubu Malibu, gdzie prowadząc jakiegoś lipnego sentinela trzeba było wygrać z dopakowanym Sabre Turbo.
I tu wchodzę cały na biało, mówiąc im że po prostu zmodowałem pliki w grze i nawet z miejsca dziad nie ruszył.
Jak? Przecież nie ma takich kodów do tej gry. Pokaż!
No to im pokazałem. Wziąłem motur PCJ500, ustawiłem mu
źródło: hq720
Pobierz

I plemiona się n----------y ze sobą.
Jeśli cię to ciekawi możesz pooglądać sobie.
A co do plemienia wioski, to wodzowie często byli wybierani demokratycznie na zgromadzeniach wiecowych.
Co do wojny, to jesteśmy bogatsi o te doświadczenia, dlatego współcześni anarchiści tak bardzo kładą nacisk na pomoc wzajemną i pacyfizm, ale też i na samoobronę.
Z wieloma rzeczami z filmu się nie zgadzam, częściowo ma racje mimo wszystko Libertarianizm z minimalnym udziałem państwa lepiej by to działało. Dla mnie zamaiast demokracje może być dyktator z nieograniczoną władzą któremu doradza mądra rada doradców. Tylko jeden myk którego spełnić się nie da to musieliby być bardzo mądrzy ludzie, wykształceni w każdej dziedzinie i
a faszystą nie
@stonka_ziemniaczana: xDDD