Aktywne Wpisy

wielkifanrapu +13
Ciekawostka z mojego życia
Przez 2-3 miesiące swojego życia żyłem jak prawdziwy Hedonista.
Codziennie paliłem cygara, piłem 3-5 kaw dziennie, chodziłem na prostytutki, parę razy w tygodniu drinki w barze, często była palona m-------a i co najmniej 1-2 w tygodniu chodziłem do fajnej restauracji lub baru, co prawda nie do jakieś luksusowej, kulturalnej ale była.
Doliczając do tego moje podróże wydałem na ten styl życia większość swoich oszczędności które miałem w gotówce
Przez 2-3 miesiące swojego życia żyłem jak prawdziwy Hedonista.
Codziennie paliłem cygara, piłem 3-5 kaw dziennie, chodziłem na prostytutki, parę razy w tygodniu drinki w barze, często była palona m-------a i co najmniej 1-2 w tygodniu chodziłem do fajnej restauracji lub baru, co prawda nie do jakieś luksusowej, kulturalnej ale była.
Doliczając do tego moje podróże wydałem na ten styl życia większość swoich oszczędności które miałem w gotówce
krzych0 +8
Kurde miałem budować dom ale jak patrzę na to jak nisko niektóre akcje stoją chyba odłożę budowę domu na jakiś czas i zainwestuję. Myślę, że tak tanio to długo nie będzie. Ciężko mi odmówić sobie szansy na szybki zysk. Coś ciekawego zaliczyło ostatnio korektę? Polećcie coś z chęci usłyszę jakieś mądre rekomendacje.
#gielda
#gielda

Złamaliśmy 70kPLN na bitu wiec postanowiłam oddać resztki tego co posiadam jakiemuś szczęśliwcowi. 0,02 już poszło:
https://www.wykop.pl/wpis/53688763/rozdajo-bitcoin-zlamalismy-70kpln-za-bitka-mamy-na/
Miało być 0,01 ale ujęła mnie radość zwycięzcy i poszło 0,02.
Do rozdania zostało 0,03, losowanie odbędzie się gdy ten wpis osiągnie tysiąc plusów.
Proszę mirka @misi3ka o potwierdzenie w komentarzu, że to nie bait.
Powodzenia!
Komentarz usunięty przez autora
Bardzo fajna akcja, pozdrawiam.
Komentarz usunięty przez moderatora
nie jesteście różowymi z najstarszymi kontami w historii wykopu
Komentarz usunięty przez moderatora