Wpis z mikrobloga

#bitcoin #rozdajo #sport #heheszki
Złamaliśmy 70kPLN na bitu wiec postanowiłam oddać resztki tego co posiadam jakiemuś szczęśliwcowi. 0,02 już poszło:
https://www.wykop.pl/wpis/53688763/rozdajo-bitcoin-zlamalismy-70kpln-za-bitka-mamy-na/

Miało być 0,01 ale ujęła mnie radość zwycięzcy i poszło 0,02.
Do rozdania zostało 0,03, losowanie odbędzie się gdy ten wpis osiągnie tysiąc plusów.
Proszę mirka @misi3ka o potwierdzenie w komentarzu, że to nie bait.

Powodzenia!
  • 113
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrFisherman: kilka tysięcy - ale to w czasach przed słynnym zakupem pizzy.
Jestem jedną z pierwszych osób w Polsce, które przeczytały whitepaper i jedną z kilku, które mejlowały z Satoshim. Kopałam na laptopie w akademiku a potem to już wymienialiśmy się bezwartościowymi jeszcze monetami w ramach promocji tej idei.
Co ciekawe, nigdy nie robiłam tego dla kasy, jedyna transakcja zamiany na fiat miała u mnie miejsce w 2017 - musiałam
  • Odpowiedz
@polowczyk: napisz coś o sobie bo próbuję zrozumieć Twoją sytuację, sorry jak za wścibskość, nie obrażę się jak nie odpowiesz ( ͡º ͜ʖ͡º). Bo jak rozumiem miałaś dużo BTC i teraz tylko je wszystkie rozdajesz, nie chcesz mieć nic z tego dla siebie? Nie chcesz jeszcze potrzymać części, może jeszcze będzie w przyszłości jakaś fajna kasa z tego? Czy po prostu masz jakąś filozofię życiową,
  • Odpowiedz
@psi-nos: miałam dużo gdy nie były nic albo prawie nic warte. Mnie chodziło bardziej o ideę a nie o wartość, teraz gdy btc nie ma szans by być p2p a jedynie (może) tylko SoV (gold 2.0) projekt mnie przestał interesować.
Mam wygodne, dostatnie życie, kasa mnie nigdy szczególnie nie interesowała choć jest ważna. Wiem bo zaznałam biedy. Teraz gdy znalazłam stary portfel chciałam coś pożytecznego zrobić. Czy to atencja? Pewnie
  • Odpowiedz