Aktywne Wpisy

Cieple_Mleko +35
Byłem u psychologa. Czy raczej psycholożki. Z psycha naprawdę ze źle, myśli samobójcze, depresja. Powiedziała mi, że leki tylko zagłuszą ten stan a najlepsza będzie psychoterapia. Przychodzę na jedną wizytę. Pyta mnie tylko o dzieciństwo i mówi że wszystkie moje problemy wynikają z dzieciństwa. Co z tego że była nas czwórka i reszta rodzeństwa nie ma takich problemów z psycha jak ja. Już nie mówiąc o tym że w domu było w
typ53B +38

#polska #koronawirus #bekazprawakow
Dogadali się
Człowiek od pistoletów, wódki i dildosów podsumował idealnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Romoro: jakby ktos nie wiedział o co chodzi. Dzięki pistoletowi i dildosom może komuś życie uratowano bo od tamtej pory trochę się pozmieniało w przesłuchaniach i teraz wszędzie sa kamery
"Policjant i strażnik w Lublinie wywieźli 15 i 15 letnie dziewczyny na Majdanek - okolice byłego obozu koncentracyjnego do byłej jednostki wojskowej gdzie je molestowali. Wsadzali im penisy w usta i przystawiali pistolety do głowy. Ten sam policjant był jeszcze podejrzani o gwałt studentki w izbie zatrzymań. Policja się wypierała i odmawiała wszczęcia postępowania.
Żadne wnioski moje jako posła takie jak zapytania, interpelacje, zwykłe konferencje prasowe gdzie prosiłem
@Koller
@Konfiduracja: To nie działa tak jak w utopi że jak ktoś się źle zachowuje to dopiero. Oni #!$%@? na to mają co zrobiłeś, chodzi o to aby cię jechać i meczyć i czerpać z tego satysfakcję chodźbyś był spokojny i wykonywał polecenia. Każdy kto miał do czynienia z policją ci to powie. Oczywiście nie wszyscy tacy są
źródło: comment_1605988755HPYtyKQBWColE046w3YV6E.jpg
Pobierz