Wpis z mikrobloga

d pistoletów i dildosów

@Romoro: jakby ktos nie wiedział o co chodzi. Dzięki pistoletowi i dildosom może komuś życie uratowano bo od tamtej pory trochę się pozmieniało w przesłuchaniach i teraz wszędzie sa kamery

"Policjant i strażnik w Lublinie wywieźli 15 i 15 letnie dziewczyny na Majdanek - okolice byłego obozu koncentracyjnego do byłej jednostki wojskowej gdzie je molestowali. Wsadzali im penisy w usta i przystawiali pistolety do głowy. Ten sam policjant był jeszcze podejrzani o gwałt studentki w izbie zatrzymań. Policja się wypierała i odmawiała wszczęcia postępowania.
Żadne wnioski moje jako posła takie jak zapytania, interpelacje, zwykłe konferencje prasowe gdzie prosiłem
  • Odpowiedz
Policjant i strażnik w Lublinie wywieźli 15 i 15 letnie dziewczyny na Majdanek - okolice byłego obozu koncentracyjnego do byłej jednostki wojskowej gdzie je molestowali. Wsadzali im penisy w usta i przystawiali pistolety do głowy. Ten sam policjant był jeszcze podejrzani o gwałt studentki w izbie zatrzymań. Policja się wypierała i odmawiała wszczęcia postępowania.

Żadne wnioski moje jako posła takie jak zapytania, interpelacje, zwykłe konferencje prasowe gdzie prosiłem nie działało."

@Koller
  • Odpowiedz
jak nie potrafią się słuchać poleceń policji to się stosuje inne środki przymusu.

@Konfiduracja: To nie działa tak jak w utopi że jak ktoś się źle zachowuje to dopiero. Oni #!$%@? na to mają co zrobiłeś, chodzi o to aby cię jechać i meczyć i czerpać z tego satysfakcję chodźbyś był spokojny i wykonywał polecenia. Każdy kto miał do czynienia z policją ci to powie. Oczywiście nie wszyscy tacy są
  • Odpowiedz
@Koller: Szur (a właściwie karierowicz) jak Braun, ale czasem dobrze #!$%@?ł do pieca... W sumie troszku tęsknie za nim i Lepperem w sejmie. Przynajmniej było wesoło xDDDDDDD
  • Odpowiedz
@Koller: z tego co pamiętam, swego czasu był odpowiedzialny w rządzie POPSL za eliminowanie głupiego prawa. Media swego czasu podawały, że nie zrobił nic. Ciekawe, czy to kwestia olewania, czy oficerów prowadzących
  • Odpowiedz
@Koller Eh, zarówno on jak i Petru to były dary od opatrzności dla Polaków, które zostały odrzucone i wyśmiane. Oni sobie poradzą, mają ogromne majątki i są ustawieni wraz z rodzinami a polaczki są teraz skazane na gnicie w państwie pis, w którym prawo jest ustalane przez fundamentalistów z ordo szuris.
  • Odpowiedz