Wpis z mikrobloga

Szanowne wykopki, przede wszystkim nie mam bladego pojęcia czy wypowiadam się we właściwym miejscu bo w obsłudze wykopa jestem tak samo biegły jak w obsłudze Twittera (O którym będzie później). Jeżeli powinienem gdzieś indziej o tym napisać to niech jakiś dobry człowiek mnie uświadomi.

W trakcie rozgrywki w GTA Online spotkałem w końcu takiego cheatera który zamiast się nade mną znęcać zaczął mnie po prostu obrzucać workami z pieniędzmi. Znając historie osób tak hojnie obdarowanymi natychmiast robiłem alt+F4 i pierwsze co chciałem zrobić to jakiś powiadomić Rockstara o zaistniałym fakcie. Pierwsze co mi przyszło na myśl to napisanie na ich Twitterze co się stało, w międzyczasie próbowałem napisać jakiegoś ticketa na ich stronie do supportu. Na Twitterze dostałem tylko od nich linka do strony supportu która działa tak dobrze jak państwo z dykty, w każdym razie po paru godzinach nadal nie udało mi się napisać żadnego ticketa z problemem, na Twitterze od drugiego tweeta Rockstar ma mnie już w dupie, chociaż tutaj pozostaje kwestia czy oni w ogóle dostają te wiadomości bo może ja coś z------m i oni tego nie widzą (Chociaż są oznaczeni).

Sram pod siebie że mi zbanują konto z powodu zbyt szybkiego wzbogacenia się, nie wiem ile kasy ten gnój zdążył mi dać i nie wiem czy mam p--------e, dopóki Rockstar nie przyjmie wiadomości co się stało (Żeby w potencjalnych logach wszystko było jako ostatnie). Co jakiś czas natrafiam na informację że bany są bezapelacyjne co sprawia że jeszcze mniej chcę się przekonać czy faktycznie za to banują czy nie.

Nie wiem k---a, jest tu jakiś pracownik Rockstara czy coś? No bo za bardzo nie wiem co robić

#rockstar #gtaonline #pomocy #gtav #support
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Odważyłem się wejść do gry, okazuje się że nie mam tych pieniędzy, Maze Bank nie wykazuje żadnego podejrzanego przypływu gotówki.
Nie wiem, ale idę posprzątać pod sobą
  • Odpowiedz
  • 3
@elot360 to był fake drop, prawdziwych od dawna nie wiedziałem i nie wiem czy jeszcze występują w dzikiej przyrodzie. Równie dobrze mogłeś mieć komunikat że ktoś zabiera Ci hajs i też po zmianie sesji wszystko wraca do normy.
Z prawdziwym lewym hajsem jest losowo. Może być ban a może go nie być. Ale w bany za darmo nie wierzę.
  • Odpowiedz
@elot360: Nie masz się czego bać. Ja kilka tygodni po tym jak dali gta na epicu się wzbogaciłem wklepując do cheat engine miliard pieniędzy i dwusetny poziom. Następnie natychmiast wydałem kilkaset milionów na zakup pojazdów do testów (próbowałem na tym koncie się jak najmocniej odpalić itp). Konto z tym wszystkim jest do dzisiaj, w znajomych od kilku lat mam wogóle jakiegoś randomowego gościa który ma taką ilość pieniędzy że mu
  • Odpowiedz