Aktywne Wpisy
Mam dość tego kraju z dykty. Zmiast po prostu znieść podatek belki, zwyczajnie. Po prostu zlikwidować, albo obniżyć.
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie
To wymyślili jakieś OKI, tak pokrętne i poyebane, że już bardziej się nie dało. Skoro i tak te pieniądze z podatków marnują się i są defraudowane to po co w ogóle je płacić?
I jeszcze oczywiście ociągają się z tym. W przyszłym roku będę musiał zapłacić ponad 20 k belki i będzie wtedy pewnie
MamByleJakiNick +72
Przyszedłem się pochwalić, IKE założyłem w połowie grudnia 2025, wrzuciłem 2x dostępny limit i obecnie taki wynik (⌒(oo)⌒)
Spora część(~40%) to XTB które przerzuciłem z zwykłego portfela ze względu na dywidendę, ale i tak cieszy
#gielda
Spora część(~40%) to XTB które przerzuciłem z zwykłego portfela ze względu na dywidendę, ale i tak cieszy
#gielda
źródło: temp_file3619905473340323934
Pobierz

źródło: comment_1605565465xyIjjOi1NWw39SmIPmPajl.jpg
Pobierz