Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 126
Pamiętam jak kiedyś w gimnazjum wziąłem udział w konkursie organizowanym przez duży bank. Nagrodą dla uczestnika był Netbook, a dla jego nauczyciela WOS-u 4000 zł.

Po udziale w nim dostałem wiadomość.

Gratulacje. Napisany przez Ciebie tekst był najbardziej kreatywny. Skontaktowaliśmy się z Twoim nauczycielem, aby przekazać mu nagrodę 4000 zł, a Ciebie prosimy o adres do wysyłki Netbooka. [...] A nasz konkurs chcielibyśmy powtórzyć za rok. Czy masz jakieś sugestie, co moglibyśmy jeszcze poprawić?

Odpisałem:

Dziękuję. Udział w konkursie był fajną przygodą. Jedyny problem jaki miałem to zacinający się formularz konkursowy. Przez problemy techniczne musiałem założyć 3 konta, aby wreszcie udało się go wypełnić. Sugeruję poprawienie go przed kolejną edycją.

Dostałem odpowiedż:

Przykro nam. Złamałeś 8.3 punkt regulaminu: "jeden uczestnik może mieć tylko jedno konto w serwisie"

I #!$%@?, nie obchodziło ich, że formularz wypełniłem tylko raz.

Nigdy nie ujrzałem netbooka, a na lekcjach WOS-u to miałem już później #!$%@?...

#przegryw #oszukujo #szkola #banki #zalesie
  • 8
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Weź ja wygrałem konkurs strzelania na strzelnicy z wiatrówki organizowany przez nauczyciela WOS. Obiecywał nagrody itd.
Nic nigdy nie zobaczyłem.