Wpis z mikrobloga

Przypomniałem sobie właśnie ten fragment głośnego tekstu Andrzeja Stankiewicza. Z każdym kolejnym dniem okazuje się, że jest to fragment coraz bardziej prawdziwy. Teraz decyduje już tylko Darwin. Samego wirusa już na pewno nie da się ani skontrolować, ani nawet spowolnić.

#4konserwy #neuropa #koronawirus #bekazpisu
Pobierz r.....6 - Przypomniałem sobie właśnie ten fragment głośnego tekstu Andrzeja Stankiewi...
źródło: comment_16053501000CTa6LjxOp6GGlDJT80FCU.jpg
  • 26
Teraz decyduje już tylko Darwin.

@rorf46: Ja mam ostatnio takie przemyślenia że ten wirus to kara za traktowanie swojego ciała jak śmietnika. Oczywiście są ludzie którzy przez niego zejdą nie ze swojej winy ale podejrzewam że masa z tych wszystkich zgonów mogłaby nie mieć miejsca gdyby ci ludzie lepiej o siebie dbali.

Cukrzyca, nadciśnienie, otyłość, alkohol, papierosy, brak sportu i śmieciowe jedzenie dla wielu to był zwykły styl życia która teraz
@rorf46: Uwaga, mem: "za PO" -> nie było wiele inaczej. Miałeś PSL w koalicji gdzie była regularna gangsterka (vide Bury) oraz przekrętasów zwykłych. Za PiS jest dokładnie to samo. Za SLD miałeś normalną mafię u władzy (związki z Pruszkowem na każdym szczeblu, ludzie BEZPOŚREDNIO z PZPRu). Wałęsa ułaskawił Pershinga czy tam Słowika z Pruszkowa. Nie widzę, by kiedykolwiek tu było lepiej. A Tobie właśnie odwrotnie - doradzałbym odstawienie trochę polityki bo
@NieistotneKto: Wszystkie kraje skapitulowały? Porównaj sobie liczbę zachorowań pet capita w Europie. Skontroluj to jeszcze z liczba wykonywanych testów to zobaczysz jak sobie świetnie radzimy. Już nie wspominając o stanie służby zdrowia - nie życzę nikomu choroby wymagającej hospitalizacji