Aktywne Wpisy
Lewusx +38
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Kamar +72
Od 2025 ma być wprowadzony w Polsce system opakowań zwrotnych. Kolejne chore rozwiązanie rodem #niedzielahandlowa - każdy z nas sortuje już plastiki czy szkło. System ten tak na prawdę jest nowym podatkiem, bo nie będzie od niego mniej smieci na ulicach, a nakłada on na nas konieczność zbierania niezgniecionych smieci i odnoszenia ich do sklepu. Dlaczego to nowy podatek? Dużo osób po prostu kupując jedna sztukę jakiegoś produktu w puszce
Mieszkanie w bloku na Mokotowie. Zamówiłem światłowód od UPC. Pszyszedł monter, pyta się gdzie kabel od internetu. Mówię, że no nie wiem. Zmył się od razu twierdząc, że się nie da założyć bo nie ma kabla i tyle.
No dziwne. Pytam się sąsiadów z dzwi obok. Wszyscy mają internet od UPC.
Rozmawiałem się też z administracją. Mówią, że UPC ma skrzynkę na zewnątrz i nie widzą problemu, żeby nawet pociągnęli kable po elewacji.
Zamówiłem więc jeszcze raz montera. Opisałem sytuację. Nie ma problemu, ogarną to.
Czekam, czekam i nie facet przychodzi. Dzwonię na infolinię, a oni mówią, że nie monter nie przyjdzie, bo jest jakaś notka, że nie można założyć tu internetu. Ręce opadają..
Macie jakieś porady w tej sytuacji?
Od Orange też był koleś. Skrzynka w budynku, ale podobno nie ma miejsca na kable...
Generalnie wszystko zależy od lokalizacji, ale u mnie rodzina rozsiana po Warszawie uciekła dawno temu z UPC.
A zaczynałem od neta 512KB/s
ED: dobra już widzę "Pytam się sąsiadów z dzwi obok. Wszyscy mają internet od UPC. "
Może coś się o------o pod tym adresem i jakiś ban
Komentarz usunięty przez autora
@LordWiadro: nauczcie się, że w UPC nie ma światłowodu, tylko szybki internet na kablu koncentrycznym
skoro jest Orange, to spróbuj T-Mobile