Aktywne Wpisy

Salido +234
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz
Gran +250
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

Mirki - po 5 latach (no,z przerwami ( ͡° ͜ʖ ͡°) )na gorącym prawym, zaczynam przygodę na lewym :) Plan jest na przejechanie sezonu w Samochodowych Mistrzostwach Tych (SMT) w sezonie 2021 - jak wyjdzie, zobaczymy.
Zastanawiam sie nad dokumentowaniem informacji na temat tego co sie dzieje w zwiazku z autem, startami - bo osobiście tego mi brakuje w środowisku - przejrzystości, jawności informacji i informacji - ile to tak naprawde kosztuje
Ktoś wie jak najlepiej byłoby to ogarnąć? Czasy stron internetowych chyba odeszły w niepamięć, a fanpage na fb lub mikroblog nie wydają się najlepszą opcją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1605219226bT2YRRzpHrrGTCRUPPjxt0.jpg
Pobierz@NapTooR: Nie ma chyba jakiejś dobrej formy na to.
Możesz założyć bloga.
Albo jak bardzo chcesz tą kasę liczyć, to sobie licz w jakimś google calc, a na koniec roku podsumuj sezon jak czujesz konieczność uzewnętrznienia się z
@NapTooR: nawet nie próbuj liczyć kosztów, to jest najważniejsza zasada w jakimkolwiek sporcie motorowym xD
ogólnie to na tychy trzeba liczyć jakieś 240 złotych wpisowego, żeby wystartować to potrzebujesz jeszcze opon, jakiś bieda zestaw 800zł za może się udać, nie licz na używane :D
pamiętaj żeby zabrać jakiś podnośnik, pompkę i manometr, mogę się przydać.
jaki
musisz poczytać regulamin na oficjalnej stronie, nie wiem czy załapiesz się do klasy cento
ps. jaka literkowke? ( ͡° ͜ʖ ͡°)