@provotor: To jest polityk, jego bredzenia słucha w czasie pandemii kilka procent społeczeństwa. Więc tak, byłoby dobrze gdyby dał przykład i np. po ciężkiej chorobie odszczekał wygadywane wcześniej głupoty. Śmierci mu (ani jego rodzinie!) oczywiście nie życzę, nauczki jak najbardziej. Można zarabiać na chleb mniej szkodząc ogółowi.
@BajaScorpions: no tak bo każdy polityk jest bezbłędny a najlepiej jakby każde błędne zdanie się mściło. Zmień myślenie bo na starość będziesz zgorzkniałym starcem (✌゚∀゚)☞
@BajaScorpions: Tak, lockdown zwalcza gospodarkę a nie wirusa. Tak, maski na pustej ulicy są bez sensowne nawet przy milionie zakażeń dziennie. Tak, przepisy o kwarantannach przetrzymujące zdrowe osoby też są zbyt restrykcyjne :P
@Back_Space: "Nie boję się koronawirusa o tyle, że po prostu zdrowo żyję. Jestem przekonany, że jeśli będę miał tego wirusa, to przejdę go spokojnie. Nie widzę potrzeby, żeby się jakoś dodatkowo ograniczać, bo przed innymi chorobami się nie ograniczamy w ten sposób"( ͡°͜ʖ͡°)
@nicspecjalnego: dziękuję za podanie wypowiedzi Dziambora, w której nie neguje on wirusa. Nie musiałeś mi jej jednak podawać, ponieważ dopiero co wyżej napisałem, że nie negował on wirusa ( ͡º͜ʖ͡º)
@Back_Space: Ten szur nie widzi (ups, widział) potrzeby ograniczeń, co już ci @nicspecjalnego pokazał. Czy nie dostrzegasz nic śmieszno-smutnego w rozumku posła z tak upośledzoną funkcją chwytania prostych faktów naszej obecnej, niekoniecznie kolorowej rzeczywistości?
@biliard: @nicspecjalnego nie pokazał mi nic n/t jakiegokolwiek szura, przecież rozmawialiśmy o Dziamborze, a nie politykach koalicji PiS-Lewica. Czy nie dostrzegasz nic śmieszno-smutnego w rozumku posła z tak upośledzoną funkcją chwytania prostych faktów naszej obecnej, niekoniecznie kolorowej rzeczywistości?
@Back_Space: To my kontrolujemy nadajniki, skierowane w wasze rozmodlone, katolickie rodziny. Wy to możecie najwyżej poprosić o słowo pocieszenia Orbana xddd
@biliard: To my kontrolujemy nadajniki, skierowane w wasze rozmodlone, katolickie rodziny. Wy to możecie najwyżej poprosić o słowo pocieszenia Orbana xddd
Ogólnie gust muzyczny narodu polskiego, to, cytując Stonogę, jakieś urwa nieporozumienie. Teraz wielka afera i wszyscy zdziwieni, że na #eurowizja wysyłamy byle co. xD #polska #muzyka #zalesie
#korwin #koronawirus #heheszki #bekazpodludzi #konfederacja #szury
1. Nie negował wirusa
2. Nie byłeś nigdy wyborca Konfederacji, więc daruj sobie takie teksty szurze.
@Back_Space: "Nie boję się koronawirusa o tyle, że po prostu zdrowo żyję. Jestem przekonany, że jeśli będę miał tego wirusa, to przejdę go spokojnie. Nie widzę potrzeby, żeby się jakoś dodatkowo ograniczać, bo przed innymi chorobami się nie ograniczamy w ten sposób"( ͡° ͜ʖ ͡°)