Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2770
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TurboDynamo: Ja nie neguje słuszności protestów, bardziej chodzi mi o formę. I czy to jest strajk kobiet, górników, rolników czy nauczycieli. Nie popieram aktów wandalizmu bez względu to czy jakaś idea ma poparcie 2 osób czy 99% społeczeństwa.
  • Odpowiedz
@TurboDynamo: Nie mierz słuszności na podstawieni popierania przez społeczeństwo, bo jest to nie trafne i sam sobie zaprzeczasz. PIS został wybrany w sposób demokratyczny, przez większość społeczeństwa, jakie masz tego efekty? Ludzie mają w dupie polityke, chcą po prostu przeżyć dlatego większość nigdy nie będzie tak naprawdę patrzyła przez pryzmat zdrowego rozsądku, tylko tego co dostaną do kieszeni (a przynajmniej im się tak wydaje)
Dlatego np dla Ciebie słusznością będzie
  • Odpowiedz
Nie mierz słuszności na podstawieni popierania przez społeczeństwo

@Asmo: ok nie musze, jeden z powodow obaliles. W dalszym ciagu pozostale ktore napisalem (obrona praw czlowieka) pozostaja niezmienione. Poparcie klubu przez kiboli jest niczym w porownaniu z tym niewazne jaki kolejny fikoł zrobisz zeby wmawiac tu symetrie.
  • Odpowiedz
  • 0
@ZeT_: nie popieram tego ale wywieszenie plakatu strajk kobiet to czysta prowokacja

@podbrodek: jesteś dzbanem.
Ten plakat tam wisi może z tydzień.
Jeżeli kogoś do takich działań prowokuje plakat, to powinien się leczyć.
  • Odpowiedz
Moim honorem jest więc spalić komuś mieszkanie racą.

@ZeT_: będziesz inaczej śpiewał, jak się okaże, że ktoś jednak temu ogniowi pomógł i nie był to nikt z ulicy
  • Odpowiedz
  • 0
@Unik4t A co to nie pierwszy raz? Już kiedyś, podrzucali butelki po piwie pod śmietnik przy Szkole policyjnej na czym zostali przyłapani.
  • Odpowiedz
kamera tvn, była tam 30 min przed sytuacja ustawiona w stronę okna

@Ciamon: nie trzeba było być tuzem intelektu, by wywnioskować, że coś się tam będzie działo, skoro to wisiało.
  • Odpowiedz
  • 1
@Ciamon: masz. Znalazłem kolejny filmik w dowodzie że ta banda zdziczałych zwierząt reagowała na wszystko po drodze, a nie tylko w tę jedną flagę gdzie spalono mieszkanie.

Unik4t - @Ciamon: masz. Znalazłem kolejny filmik w dowodzie że ta banda zdziczałych z...
  • Odpowiedz