Aktywne Wpisy
lubiejescfrytki +36
Mija mi kolejny miesiąc na bezrobociu. Wstyd mi, że mam ponad 30 lat i nie pracuję, tylko pobieram zasiłek. Boję się iść do pracy. W żadnej nie miałam łatwo na początku i obawiam się powtórki z przeszłości. Mam w sobie coś, co zniechęca do mnie ludzi, dopiero gdy dłużej pracowałam, zaczynali mnie lubić. Wciąż mam w głowie takie sytuacje z przeszłości, że nikt nie chciał mnie szkolić, albo denerwował się, bo czegoś
wfyokyga +11
Hehe bo wiecie
-Stan Polska miał by drugą największą populacje ze wszystkich stanów, mniejszą jedynie od Kalifornii
-Szóstą największą powierzchnie, trochę mniejszą od Nowego Meksyku
-Dziewiąte najwyższe PKB, porównywalne z Georgią
-Ale także najniższe PKB per capita
-Drugie najniższe HDI, wyższe jedynie od Missisipi
-Najniższy wskaźnik zabójstw (0,7 na 100 000 mieszkańców), niższy niż Południowa Dakota (1,4)
-Najniższą ilość broni na mieszkańca.
-Największą produkcje jabłek ze wszystkich stanów, większą o 100 tyś ton od stanu Washington
-Zaś Warszawa byłaby szóstym największym miastem w stanach.
Nie wiem po co zrobiłem ten wpis, ale go napisałem więc jest.
#usa #polska
-Nadal musielibyśmy mieć wizy na wjazd do reszty stanów ( ͡º ͜ʖ͡º)
oprócz tego morawiecki niemógłby rządzić rozporządzeniami,a pis wszystkim centralnie sterować (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i musielibyśmy zmienić konstytucję która jest jawnie sprzeczna z konstytucją usa
nie widzę żadnych minusów przyłączenia polski do usa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stadion narodowy ma 203 920 m2 powierzchni i 41 m wysokości, co daje nam 8360720m3 objętości.
Po podzieleniu objętości jabłek przez objętość stadionu otrzymujemy około 26.28
Czyli jabłkami wyprodukowanymi w Polsce można by wypełnić trochę ponad 26
@Ikkon: Polska będąc stanem USA przyczyniłaby się do delegalizacji broni w w tym kraju
Wiadomo że jak się ludzi zabijają to są bardziej rozwinięci xD
@tyrytyty: Bzdury. Jeśli prezydent nie ma przychylnego Senatu i Izby Reprezentantów to rządzi tylko dekretami.Obama rządził w ten sposób w trakcie drugiej kadencji.Taka sama sytuacja dotyczy gubernatorów.
3,4 mln w 2019 według tego źródła
2,6 milliona w