Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@johnmorra: w ustawieniach wyczyściłem dane nadal to samo :/ zainstalowałem kilka aplikacji i jest tak samo nie da się włączyć ale np. Netflix i speedtest normalnie działają
  • Odpowiedz
@zdzichupm: dobra teraz podstawowe pytanie dlaczego sie meczysz z kodi jak mozesz zainstalowac sobie jakis siotv czy inny tvmate ktore sa stworzone glownie pod iptv?

.db chyba dobre bo inaczej by sie instalacja nie udala? Ja na moim #!$%@? starym bocie instalowalem i wszystko dzialalo. Ciezko mi powiedziec. Sprawdzales z inna listą? Moze ta jakas lewa
  • Odpowiedz
  • 0
@johnmorra: wgrałem coreelec żeby mieć netflixa w full HD a elec jeat na bazie linuxa i tutaj nie da się zainstalować aplikacji. Chciałem przetestować ten system jakby chodzil
  • Odpowiedz
  • 0
Jak nie masz certyfikowanego tv boxa to tylko jak wgrasz coreelec a tak to w 480 tylko pójdzie a na coreelec jest jakiś inny iptv czy tylko ten standardowy kodi
  • Odpowiedz
  • 0
@kodiwpigulce_pl: już ogarnąłem tv ale mam jeszcze pytanie jak mam wgrane na urządzeniu Android i coreelec da się zmienić że przy włączeniu urządzenia zawsze uruchamial się system android ? Bo troszkę wkurza to że najpierw włącza się coreelec a dopiero z tamtad mogę włączyć androida
  • Odpowiedz