Aktywne Wpisy

anoysath +737
W nowym jeszcze nieopublikowanym wywiadzie Denis Villeneuve zdradził, że Christian Bale dołączył do obsady filmu, żeby wcielić się w Wielkiego Czerwia Pustyni. Przygotowując się do swojej roli Bale musiał przytyć ponad 100 tysięcy ton. Żeby tego dokonać spożywał wysokolaryczne posiłki o łącznej ilości 770 miliardów kalorii.
#diuna #ciekawostki #heheszki #z----------------a #film
#diuna #ciekawostki #heheszki #z----------------a #film
źródło: temp_file1382434431088697759
Pobierz
Amigoyamigo +138
A pamietacie jak alicja bachleda curuś dała d--y farrellowi? Farrel znany w hollywood jako dziwkarz, degenerat, ćpun. Nawet matka bachledy chwaliła się zięciem w wywiadach. No ale wiadomo, kopnął w dupę p0lkę i pojawił się on-polski cuckold. Bez zastanowiejnia przygarnal bekarta pod swe skrzydla ale byl niewystarczajacy dla alicji. Gortat po ich relacji zalil sie, ze ciagle go poprawiala, ze zachowuje sie nie tak jakby sobie tego zyczyla itd. jak widzicie panowie,
źródło: 17521557152055215617661952081588
Pobierz

Na swoim Switch Lite posiadam SX OS i dopiero się z tym oswajam. Taka sytuacja: pobrałem grę Alien: Isolation i patch do niej w formatach .NSP, używając programu SAK skonwertowałem obraz gry do .XCI i następnie za pomocą tego programu zaktualizowałem obraz o patch, który również był z .NSP. Grę skopiowałem na kartę pamięci i śmiga. Tak samo chcę teraz zrobić z Wiedźminem, też mam obraz gry z .NSP i do tego dwa pliki, z Update i DLC z językiem PL. Robię tak samo jak z Alien: Isolation ale Wiedźmin nie działa, wyskakuje komunikat: "this game card could not be read switch".
Spróbuje ktoś mi pomóc z uruchomieniem Wieśka? Może ktoś już miał taki problem.
Pozdrawiam
#nintendoswitch #nintendo #switch #piractwo #piratujo
@lukasz-olejnik: Kup karta, nie jest taki drogi.
@lukasz-olejnik: u mnie to było tak, że wszedłem w game shop, kliknąłem "KUP" i samo się pobrało, po czym wszystko działa
Ale ja jestem raczej zamożny, pewnie tu jest różnica dlaczego u mnie działa a u ciebie nie
źródło: comment_16048611488JTJo3oiMDxdwXduImBaZk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora