Aktywne Wpisy
Goronco +137
anonanonimowy321 +30
Kiedyś pracowałem z taką jakby to się wydawało idealną szarą myszką.
Szczupła, włosy do pasa, nieśmiała, małomówna , raczej nie miała dużo znajomych, nawet pojechała z rodzicami na wakacje w wieku 23lat, lubiąca przyrodę i spierdotripy podsumowując charakterem taka bardziej przegrywowa niż normicka no i w końcu po długim czasie zapytałem się czy może gdzieś po pracy się spotkamy i pogardziła mną niemiłosiernie ehh
Nigdy więcej podobnej tak odpowiadającej mi dziewczyny nie
Szczupła, włosy do pasa, nieśmiała, małomówna , raczej nie miała dużo znajomych, nawet pojechała z rodzicami na wakacje w wieku 23lat, lubiąca przyrodę i spierdotripy podsumowując charakterem taka bardziej przegrywowa niż normicka no i w końcu po długim czasie zapytałem się czy może gdzieś po pracy się spotkamy i pogardziła mną niemiłosiernie ehh
Nigdy więcej podobnej tak odpowiadającej mi dziewczyny nie
Był wykop i nie ma wykopu... "muszynuf obrazajo" rzuć belką, że inf. nieprawdziwa ( ͡~ ͜ʖ ͡°) i OPowi chyba multi znaleźli #bekazmoderacji
https://www.wykop.pl/link/5784359/
Jako, że nie mogę odpowiedzieć w czymś co już spadło z rowerka to robię to tu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
@miki4ever: Zastanowiłem się nad tym co pisałem wcześniej o scenariuszu i chyba muszę się zreflektować.
Ważnym pytaniem jakie musiałem sobie zadać to: "Co takiego w Bondzie przyciągało mnie wcześniej do filmu?"
- szybka akcja
- efekty specjalne
- pomysłowość ludzi wymyślających gadżety
- okazjonalny niestosowny żarcik Bonda
- fabuła prosta jak cep i przewidywalna do bólu.
Czyli jest to film czysto rekreacyjny, trochę odmóżdżający. Taki po którym nie należy za wiele się spodziewać.
Czy coś co scenariusz ma prosty jak budowa młotka można #!$%@?ć? Chyba należało by się mocno starać by tego dokonać.
Kilka razy się nawet tak udało w niektórych produkcjach ale dam tu Bondowi cień zaufania, że jednak tego nie zjebią.
Dla tego moja wcześniejsza ocena dot. scenariusza była raczej na wyrost i podyktowana emocją.
Muszę jednak PODTRZYMAĆ ZDANIE, że obecną modą, jest wciskanie w każdy film przydziałowego "murzyna" w gardło.
Obecnie zgodnie z wytycznymi akademii Oskarków jest by każdy film miał "rudego, czarnego, żyda, feministkę, homoseksualistę" więc jeśli coś "ma się liczyć" w postępowym środowisku to musi mieć tę wkładkę.
Stąd też moje odczucie, że wciśnięcie "007" w postaci murzynki było tym zbędnym skłonem do miecza w "kierunku postępowości".
No i dalej też obstawiam że "uśmiercą" Craiga przy końcówce.
Jak będzie? To się zobaczy.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tylko tyle chciałem dodać.
Dziękuję, dobranoc.
#film #bond #kino #cenzura #usuwajo #moderacjacontent #bekazlewactwa #marksizmkulturowy
Ale skojarzenie moderacji z Koreą północną jak najbardziej na miejscu XD