Wpis z mikrobloga

K---a jak ja kocham życie samemu i na totalny o-------l. Koń zwalony, baby mi nie trzeba, nic mnie nie w-----a, studia przerwane w połowie, praca w ,której nie muszę myśleć tylko robie mechanicznie jedno i to samo 8h dziennie, wracam se do domu, pyk jedzonko,gierki i serial, przypominam koń zwalony, wjedzie sobie jeszcze p--o i blancik od czasu do czasu i k---a jest zajebiście. Po co mi ambicje i w--------e sie na cokolwiek jak można po prostu o-----ć cały niepotrzebny syf i być k---a szczęśliwy bez jakichś z-------h udziwnień jak c-----y związek czy ambitna praca. I tak zdechnę i nie będzie to miało znaczenia jak żyłem, mogę i nawet umrzeć dzisiaj,teraz,jutro, wszystko mi tak bardzo jedno. Polecam motzno ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wygryw #doomer #blackpill #redpill #przegryw #wykopjointclub
Biskup_Android - K---a jak ja kocham życie samemu i na totalny o-------l. Koń zwalony...

źródło: comment_16046931014Zf9Kq1rEvabEorYHrE9qo.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Biskup_Android: ale wiesz że można łączyć jedno z drugim ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja np. mam tak, że jednego tygodnia jestem fchuj ambitny, nowe projekty tworzę, nowe współprace nawiązuje, a innego tygodnia sobie siedzę łoję browary i gram w rimworldy czy factorio XD

Wszystko zależy od nastawienia w życiu. Nie można też popadać w skrajności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Biskup_Android: No i szanuję takie podejście. Jak nie masz mikroświata, to w skali makro jeden człowiek nic nie zmieni. A zawsze możesz wyjść z chaty, nadziać się przypadkiem brzuchem na kołek i umrzyć. Dla mnie ten styl jednak nieakceptowalny, z--------m się 8h dziennie robiąc jedną rzecz z automatu XD Ale w pozostałych punktach widzę to tak samo, czasem mam zrywy, że w sumie mógłbym robić też inne rzeczy bez spiny
  • Odpowiedz
@Biskup_Android: zobaczymy jak długo tak pociagniesz zanim się rozsypiesz psychicznie. Do 40stki będziesz wyalienowanym, wyniszczonym menelem, a wmawianie sobie, że jest fajnie, tłumiąc łzy, jest możliwe dopóki jesteś 20 paroletnim smarkiem, który dopiero co się wyprowadził od starej.
  • Odpowiedz
  • 2
@sralpies Rozwiń bo nie widzę korelacji. Nie pije codziennie tylko weekendowo i też nie, zawsze i zazwyczaj nie jest to lanie niewiadomo jakich ilości, wręcz pare razy w roku tylko. Czasem w ciągu tygodnia zdarzy się jakieś p--o wypić, ćwicze regularnie, jeść też staram się dobrze.
  • Odpowiedz
@Biskup_Android: prowadze takie zycie jak opisales i uwazam ze jest to prawdziwe wyjscie z przegrywu (cierpienia zwiazanego z ambicjami) gdy sie ich pozbylem (poddalem sie) nie cierpie juz wcale mimo ze jestem samotny tez pogodzilem sie z tym i zyje sobie z dnia na dzien jak totalny robak ale za to szczesliwy robak bo nie ganiam i nie scigam sie juz za potrzebami normictwa w ktorych zwyczajnie nie wygrywalem nigdy.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Biskup_Android:
O jak bym tak chciał, niestety dalej zaczynam s----------e pt Pan inżynier. Niestety muszę to ciągnąć, bo to już drugie podejście do niego. Pracowałem dwa lata na produkcji i wiodłem spokojnie życie. Po pracy prysznic, jedzonko dobre i relaks. Teraz nie mam praktycznie życia przez te studia, po których i tak będę nikim znając życie.
  • Odpowiedz