Aktywne Wpisy

Juliusz-Banioski +20
kolacja chΕopska do oceny

ΕΊrΓ³dΕo: temp_file7582341896799571432
Pobierz
phaxi +14
Z przykroΕciΔ
oΕwiadczam, ΕΌe @MondryPajonk przez lata udawaΕ mojego internetowego przyjaciela ΕΌeby poΕΌyczyΔ ode mnie 1500 zΕ na "ubezpieczenie samochodu" ktΓ³re mu siΔ miaΕo koΕczyΔ i nie oddaΔ mi pieniΔdzy, ktΓ³re obiecaΕ zwrΓ³ciΔ juΕΌ 2 miesiΔ
ce temu. ZwodziΕ mnie tygodniami aΕΌ w koΕcu przestaΕ siΔ odzywaΔ a ja pogodziΕem siΔ ze stratΔ
.
Tu nie chodzi juΕΌ nawet o pieniΔ dze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba byΔ skoΕczonym ΕachudrΔ
Tu nie chodzi juΕΌ nawet o pieniΔ dze bo dla mnie ta kwota to grosze, ale trzeba byΔ skoΕczonym ΕachudrΔ
Wczoraj mieliΕmy przyjemnoΕΔ zorganizowaΔ AMA z Tomaszem Czukiewskim, twΓ³rcΔ kanaΕu Ciekawe Historie, ktΓ³re spotkaΕo siΔ z Waszym ciepΕym przyjΔciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, ΕΌe takie inicjatywy naprawdΔ trafiajΔ w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizowaΔ wiΔcej podobnych spotkaΕ!
Jednym z pomysΕΓ³w na kolejnego goΕcia jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykΕadowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujΔ cy siΔ m.in. informacjΔ kwantowΔ w wersji relatywistycznej. JednoczeΕnie fotograf, kompozytor i twΓ³rca filmowy. Przede wszystkim jednak - osoba, ktΓ³ra bez wahania wkΕada kij w mrowisko Εwiata uporzΔ dkowanych idei.
Co sΔ dzicie? π
#liganauki #gruparatowaniapoziomu #ciekawostki #fizyka #fizykakwantowa
ChcielibyΕcie zobaczyΔ Andrzeja Dragana w roli naszego goΕcia w AMA?
ΕΊrΓ³dΕo: comment_mK4fHqMUroyjrFEgdAiZtZdbDozfdydz
PobierzOwsiak teΕΌ byΕby mocnym zapalnikiem xD
zaniedbaliΕcie trochΔ #ama, cieszΔ siΔ ΕΌe wracacie do tego.
MoΕΌe caΕy cykl z youtuberami/celebrytami nie zawsze lubianymi ;) Np Profesor Dudek, albo Klocucha
@Rad-X: czy chodzi o CiociΔ KasiΔ? ( Ν‘ΒΊ ΝΚΝ‘ΒΊ)
Poza tym standardowo, wybory, to moΕΌe teΕΌ zaproΕcie kandydatΓ³w na prezydenta, zwΕaszcza tych spoza pierwszej czwΓ³rki.
TrochΔ tych rzeczy moΕΌecie zrobiΔ
Komentarz usuniΔty przez moderatora