Wpis z mikrobloga

• 148
Młode, wykształcone, z wielkich ośrodków miejskich. Chciałyby decydować o życiu nienarodzonego dziecka, a nawet nie potrafią posprzątać po sobie. Wcale sie nie dziwie, wszak paniusie przyzwyczajone do luksusów. Na ulicach wojują jak amazonki, w domu mama odkraja skórki od chleba xDDDDD
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #protest #strajkkobiet #pieklokobiet #rozowepaski #neuropa #4konserwy #logikarozowychpaskow
daeun - Młode, wykształcone, z wielkich ośrodków miejskich. Chciałyby decydować o życ...

źródło: comment_1604586442prukbY5eehb5lpenqiK12p.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 29
@daeun: ta sterta śmieci nie ma pod sobą kosza tam w rogu? Afera na siła, klasyka na prawicy xdd

A co to zmienia? Jesli nie ma juz miejsca w koszu to powinny to zabrać do domu, no tak, tylko po co, filmik na tik toka nagrany, karton już niepotrzebny. Xd
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@daeun: weź lepiej zostań przy pisaniu historyjek jak ruchasz swoją siostrę w BMW. XD

Synek, jak ja trollowałem neurope, to wy z bratem pchaliście pufe do drzwi i skakaliście do klamki.. Troszke szacunku dla starego bajtera ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@daeun: nie wiem jak w twoim miescie ale w Warszawie jeśli jest pełny śmietnik to można położyć obok - służby sprzątające nie mają z tym problemu.

No niby tak, tylko jak to wyglada? Jak cywilizowane miasto w srodku europy czy brazyliska fawela? Xd
  • Odpowiedz
A co to zmienia? Jesli nie ma juz miejsca w koszu to powinny to zabrać do domu, no tak, tylko po co, filmik na tik toka nagrany, karton już niepotrzebny. Xd

@daeun myślę, że chodzi o to, że bez transparentu jest bezpieczniej wieczorem wracać do domu, bo tak jeszcze jakiś obrońca kościoła się przyczepi
  • Odpowiedz