Aktywne Wpisy
luigi_pl +118
Robię #rozdajo, bo mogę
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady

Mirki, to je dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°) Witaminka z tiktoka dostała incydentu kałowego z powodu okropnie mizoginistycznego komentarza pod filmem z Poznania na sadolu. Jak brzmiała jego treść? Uwaga:
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok

Koduje przy discopolo czy przy muzyce klasycznej? Jak na wakacje to gorące kraje, czy klasycznie - nad polskie morze? A jak uzależnienia to od... No właśnie, od czego? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Postanowiliśmy to zbadać i przepytaliśmy ponad 5 tysięcy programistów, żeby raz na zawsze obalić wszelkie stereotypy krążące wokół branży IT. Dlatego jak to zazwyczaj bywa przy takiej okazji, czas na małe #rozdajo
Aby dostać naszą bluzę wystarczy tylko, że:
1. Zaplusujecie ten wpis.
2. Napiszecie w komentarzu, jaki jest wg Was najdziwniejszy stereotyp dot. programisty.
3. Pobierzecie nasz raport i zanurzycie się w lekturze! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Wybierzemy najciekawszą odpowiedź i nagrodzimy ją naszą bluzą #zadarmo
Macie czas tylko do poniedziałku, do końca dnia (09.11). ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rmweb: Dwa kieliszki to ja też #!$%@?ę taką integrację, pół litra na głowę minimum
U mnie w pracy każdy kodziarz ma rodzinę, a jeśli jest w moim lub podobnym wieku (24 lata) to nie bierze urlopu, żeby pograć w gierki, tylko pozwiedzać świat czy pojeździć na festiwale muzyczne :D mamy integracje w pracy jak grille czy wyjazdy w góry i każdy chętnie bierze