Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +497
HumanBeing +66
PS5 Pro bez napędu i podstawki ma kosztować 800 euro, czyli w Polsce pewnie 3500-3800zł, + napęd 550zł i ewentualnie podstawka za 150zł XDDDD
Do tego 300zł opłaty co roku żeby łaskawie zdjęli ci blokadę grania online na konsoli, to nawet śmieszne już nie jest. Za te pieniądze można złożyć już całkiem potężny zestaw z #pcmasterrace
PS6 pewnie będzie digital only, żeby Sony mogło wycisnąć z frajerów drugi raz pieniądze
Do tego 300zł opłaty co roku żeby łaskawie zdjęli ci blokadę grania online na konsoli, to nawet śmieszne już nie jest. Za te pieniądze można złożyć już całkiem potężny zestaw z #pcmasterrace
PS6 pewnie będzie digital only, żeby Sony mogło wycisnąć z frajerów drugi raz pieniądze
#szwecja #koronawirus
@fizyk20: fejk news, zdjęcie z nocy - Szwedzi żyją normalnie i nie kryją się przed chińskim katarem
a przynajmniej tak na fejsie i wykopie czytałem
@kupczyk: Jest to jedno z potencjalnych wyjaśnień ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kupczyk: W dzień jest trochę więcej ruchu, jak szedłem tam koło 18:15 to było trochę ludzi, choć ciągle nie tłum. Nie wiem, co dokładnie tutaj jest przepisem, a co tylko zaleceniem - ale
od razu skojarzylem te lwy, jak dobrze pamietam niektore(albo wszystkie?) mialy fajne usmiechniete pyszczki
@fizyk20:
@lukaszzz: cooo? byłeś kiedyś w Szwecji? w Szwecji zwłaszcza wieczorami lokale pękają w Szwach (przynajmniej jak mówimy o dwóch największych miastach)
myli Ci się z Norwegią czy zwłaszcza z Finlandią
@megawatt: bylem kilka razy w Sztokholmie i w Kopenhadze i zawsze mialem wrazenie, iz są to spokojne, senne miasta, zwlaszcza wieczorami (poza latem oczywiscie)
nie wiem jak jest w mniejszych miastach, ale w od wczesnej wiosny do końca lata (później nie byłem) ludzi jest w Szwecji sporo - a w porównaniu do Finlandii to jest przepaść