Aktywne Wpisy
rybsonk +11
Ostatnio gadałem z kumplem o gierkach i czasach podstawówki i tak mnie naszło, że aż zrobię ankietę. Mireczki, jaka gra jest dla was pierwszą która przychodzi do głowy gdy myślicie o dzieciństwie? Głosujcie w ankiecie:
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
Gra dzieciństwa to:
- GTA V 8.9% (86)
- Fortnite 2.9% (28)
- Minecraft 14.5% (140)
- Roblox 2.9% (28)
- League of Legends 7.6% (73)
- Fallout 4 1.2% (12)
- Skyrim 7.7% (74)
- Inna (napisz w komentarzu jaka) 54.2% (522)
Wykopowicz9876 +80
Jeżeli dziewczyna z #tinder z którą byłem na randce zablokowała mnie na insta to czy mam potencjalnie szansę uratować sytuację poprzez wyszukanie jej profilu na Facebooku i napisanie tam? Myślę że mogło tutaj dość do nieporozumienia i może ona mnie w rzeczywistości lubi.
#pytanie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #randkujzwykopem
#pytanie #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #randkujzwykopem
btw. to jest wypowiedź z marca, ale coś jej nie pykło, jak zawsze
#koronawirus
Po epidemii jest efekt euforii.
Czy tym #!$%@? patalachom cokolwiek innego wyszło przez te parę lat?
Komentarz usunięty przez autora
...jakiej innej narracji sie spodziewasz od przedstawiciela rządu? Czy chciałbyś żeby rząd mówił coś przeciwnego, dodatkowo pogarszając nastroje społeczne i potencjalnie doprowadzajac do pogorszenia recesji?
To jest dość naturalna narracja w takiej sytuacji, szukać jakiejś nadzieji na poprawę sytuacji w przyszłość.
Oczekiwanie od politków, prezesów, rzeczników prasowych mówienia prawdy w czystej postaci to
@Logan00: co nie pykło? Przecież jeszcze nie opanowaliśmy pandemii
@Logan00: no ale co się nie zgadza? Akurat tu powiedziała prawdę.
Epidemia minie (zapewne wraz z nadejściem skutecznej szczepionki) to nagle ekonomia wystrzeli zapewne do poziomów wyższych niż sprzed pandemii - bo wirusa już nie będzie ale setki miliardów $ wpompowanych w gospodarki zostanie. Plus masa ludzi powstrzymała się z wydawaniem kasy którą normalnie np. przepieprzają na wakacje