Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
https://twitter.com/Indetyfikator/status/1323242246209232896?s=20
Pewnie "ojciec" regularnie takie odpaly robił więc dobrze wiedziały żeby się szura nie słychać
Komentarz usunięty przez moderatora
Pisowcy chwalą się publicznie łamianiem prawa xD
Inna sprawa, ze takie zachowanie podpada juz pod terror ekonomiczny.
Komentarz usunięty przez autora
Na Reddicie nie brakuje podobnych historii. Wiele konserw w podobny sposób zastrasza dzieciaki aby głosowały na Trump'a. Żałosne. Potem się będą dziwić że młodzi nie utrzymują z nimi kontaktu.
@TaSQ: jakby szły bić lewaków to też bym zrobił to co op, ale nie można sankcjonować za pokojowe protestowanie xD