Wpis z mikrobloga

• 683
Jest mi bardzo przykro kochani
Moja siostra jest opętana ideologią tvpis
Okropnie mi się czyta jej komentarze nt obecnej sytuacji
To już nie chodzi o to że ma inne zdanie, to nie jest dla mnie żaden problem. Chodzi o to, że wszystko co ta zasrana gadzinówka powie, to ona to powiela jak jedyną słuszną narrację.
Przerażające
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szzzzzz: Ile ma lat? Bo ja rozumiem, że starsze osoby z dostępem tylko do TVP mogą dać się omamić. Nie rozumiem jednak jak będąc młodszym, mając mnóstwo źródeł do weryfikacji danej informacji wierzą ślepo w PiS.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@szzzzzz: W TVPIS pracują zbrodniarze niszczący prostym ludziom mózgi, trzeba będzie kiedyś pluć na nich wszystkich na ulicy, bo chyba tylko tyle możemy zrobić.
  • Odpowiedz
@szzzzzz: Mam sposób. Mów że w TVPiS widziałeś że mówią ze pis chce zrobić i obserwuj jak siostra broni a potem przypomnij sobie że to zupełnie o coś odwrotnego chodziło. Ale już broniła tego wiec się nie wycofa. Ja tak jedną osobę manipuluję podobną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szzzzzz: Ja mam tak z mamą, jedyna osoba z rodziny z którą utrzymuję stały kontakt. Jak w rozmowie daje konkrety, to "ona nie interesuje się polityką" albo pis to najlepszy rząd ever i ma prawo mieć swoje zdanie (,)
  • Odpowiedz