Jest mi bardzo przykro kochani Moja siostra jest opętana ideologią tvpis Okropnie mi się czyta jej komentarze nt obecnej sytuacji To już nie chodzi o to że ma inne zdanie, to nie jest dla mnie żaden problem. Chodzi o to, że wszystko co ta zasrana gadzinówka powie, to ona to powiela jak jedyną słuszną narrację. Przerażające
@szzzzzz: Trzymaj się szyszyszy, mam tak samo z matką ( ͡°ʖ̯͡°) przynajmniej część rodziny w wieku poniżej 50 lat oraz ci co za granicą siedzą są u mnie normalni, bez wyjątków
@szzzzzz: No witam - mam to samo :)) Siostra wielbi PiS miłością nieskończoną. Od lat na FB walczy z wszystkim i wszystkimi kogo wskaże partia. W realu to samo xDDD
@szzzzzz: moja mama to samo, a niby wykształcona i kształci innych ... zero refleksji, po prostu lewackie ataki na kler i ściąganie terrorystów antifa z Niemiec.
@szzzzzz: moja siostra niby była za protestami ale jak się okazało ze jej mąż z żandarmerii jedzie dziś pałować „antife i lewactwo” to się tak podjadała, ze aż mi wstyd. Bycie pijanym władza to masakra.
@szzzzzz pewnie ma kilkoro dzieciaków, jest beneficjentem 500+ żyje na dobrej stopie i o jedyne co się martwi jest to, że straci 2000 pln jak odsuną pisiorów od władzy. Zgadłem czy są inne pobudki?
@szzzzzz: podobna sytuacja jest z moimi znajomymi, którzy są za konfederacją. Co się pojawi na ich profilu to potem mi przedstawiają w rozmowach jako jedyna sluszną rację.
@szzzzzz: Nieznam was a ty piszesz ogólnikami. Teraz to jest taka pałka na ludzi mających konserwatywne podejście do świata- jesteś przesiąknięty propagandą TVP i tym podobne dyrdymały. Pamiętaj, że w otwartej dyskusji nikt się nie przyzna do zmiany zdania zwłaszcza jeśli chodzi o tematy abstrakcyjne, nie oczekuj od niej żeby przyznała Ci rację. Przedstaw swoje argumenty i zmieńcie temat na jakiś neutralny;)
@szzzzzz: Widzę ze lewica weszla ci za bardzo. Z tego co piszesz to według twoich poglądów mogą być albo z tobą albo przeciwko tobie. W 100% potwierdzasz regule.
Moja siostra jest opętana ideologią tvpis
Okropnie mi się czyta jej komentarze nt obecnej sytuacji
To już nie chodzi o to że ma inne zdanie, to nie jest dla mnie żaden problem. Chodzi o to, że wszystko co ta zasrana gadzinówka powie, to ona to powiela jak jedyną słuszną narrację.
Przerażające
Większość nie może się mylić ¯\_(ツ)_/¯
@kapazgon dokładnie! Jaka to jest sztuka manipulacji, żeby robić takie rzeczy, a i tak będzie całkiem spora grupa ludzi którzy cię popierają
@Czlowiek_i_ludz_zarazem
@RobieZdrowaZupke biedactwa, jestem tam z wami (づ•﹏•)づ
Dobiłeś mnie ze tu nigdy nie będzie lepiej, bo ta większość ma g---o rację (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Bycie pijanym władza to masakra.
@Kotniepies: Nie wiem co miałeś z matematyki, ale w ostatnich wyborach na PiS głosowało ~28% Polaków. Mnie uczyli, że większość to >50%
@VanDerPoor: ponad 8 mln Polaków głosowało na PiS ( ͡° ͜ʖ ͡°) zgadza się
Plus ponad 11 mln Polaków którzy na nic nie głosowali, a w demokracji brak głosu, to też