Wpis z mikrobloga

• 683
Jest mi bardzo przykro kochani
Moja siostra jest opętana ideologią tvpis
Okropnie mi się czyta jej komentarze nt obecnej sytuacji
To już nie chodzi o to że ma inne zdanie, to nie jest dla mnie żaden problem. Chodzi o to, że wszystko co ta zasrana gadzinówka powie, to ona to powiela jak jedyną słuszną narrację.
Przerażające
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szzzzzz: to jak mój teść. Ostatnio nawet udało mu się zdenerwować mojego męża, jak rozmawiali przez telefon, swoim p----------m, a nie jest to łatwe, bo mój mąż jest generalnie spokojnym człowiekiem. No i co zrobisz? ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@szzzzzz: Trzymaj się! Mój brat mnie też zjechał za posiadanie innego punktu widzenia na prawa kobiet, powtarzając bezmyślnie slogany serwowane przez PiSofederacje i ich paczkę, chociaż on już dawno dał się wciągnąć w radykalnie prawicowy wir.
  • Odpowiedz
@szzzzzz: U mnie babcia. Przed wyborami darła się do tv na Budkę ze on jej 500zl na dzieci nie dał jak peło rządziło. Na to mój ojciec do niej że Budka mógłby być jej synem wiec co on jej miał dać 50 lat temu. Zaczęła coś burczec pod nosem i poszła. Ja to z nią nawet nie gadam. Nie dałabym rady odnosić się z szacunkiem bo wypada, bo babcia. Unikam
  • Odpowiedz
@szzzzzz
twoja siostra pewnie martwi się, że ty powtarzasz wszystko, co GW napisze.
Ludzie mają to do siebie, że mają różne poglądy. Nie każdy musi mieć takie, jak ty.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@szzzzzz: @kapazgon: wilgotność. Emocje. "Zasrana". 8 gwiazd

I potem się dziwicie, że tacy ludzie nie traktują was poważnie.

0 kultury i poszanowania człowieka :(
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@kontonr77 yyyyyy no nie. Jest różnica między powielaniem jak ksero wszystkiego co tvpis mówi, a posiadaniem własnej opinii na dany temat. Ja popieram protesty, popieram legalną aborcję do 12. tygodnia ciąży, uważam że ****, ale NIE uważam, że wtargnięcie do kościołów i dewastowanie ich to była dobra decyzja, nie uważam że pisanie "w---------j" do Hołowni to była dobra decyzja, nie uważam że robienie z tych protestów (gdzieniegdzie) techno party dzieciaków
  • Odpowiedz