Wpis z mikrobloga

• 683
Jest mi bardzo przykro kochani
Moja siostra jest opętana ideologią tvpis
Okropnie mi się czyta jej komentarze nt obecnej sytuacji
To już nie chodzi o to że ma inne zdanie, to nie jest dla mnie żaden problem. Chodzi o to, że wszystko co ta zasrana gadzinówka powie, to ona to powiela jak jedyną słuszną narrację.
Przerażające
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kotniepies: > Większość nie może się mylić ¯_(ツ)_/¯

Dobiłeś mnie ze tu nigdy nie będzie lepiej, bo ta większość ma g---o rację (°°
  • Odpowiedz
@szzzzzz: moja siostra niby była za protestami ale jak się okazało ze jej mąż z żandarmerii jedzie dziś pałować „antife i lewactwo” to się tak podjadała, ze aż mi wstyd.
Bycie pijanym władza to masakra.
  • Odpowiedz
większość Polaków głosowała na PiS więc co zrobisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kotniepies: Nie wiem co miałeś z matematyki, ale w ostatnich wyborach na PiS głosowało ~28% Polaków. Mnie uczyli, że większość to >50%
  • Odpowiedz
@szzzzzz pewnie ma kilkoro dzieciaków, jest beneficjentem 500+ żyje na dobrej stopie i o jedyne co się martwi jest to, że straci 2000 pln jak odsuną pisiorów od władzy. Zgadłem czy są inne pobudki?
  • Odpowiedz
Nie wiem co miałeś z matematyki, ale w ostatnich wyborach na PiS głosowało ~28% Polaków. Mnie uczyli, że większość to >50%

@VanDerPoor: ponad 8 mln Polaków głosowało na PiS ( ͡° ͜ʖ ͡°) zgadza się

Plus ponad 11 mln Polaków którzy na nic nie głosowali, a w demokracji brak głosu, to też
  • Odpowiedz
@szzzzzz: podobna sytuacja jest z moimi znajomymi, którzy są za konfederacją. Co się pojawi na ich profilu to potem mi przedstawiają w rozmowach jako jedyna sluszną rację.
  • Odpowiedz
@szzzzzz: Nieznam was a ty piszesz ogólnikami. Teraz to jest taka pałka na ludzi mających konserwatywne podejście do świata- jesteś przesiąknięty propagandą TVP i tym podobne dyrdymały. Pamiętaj, że w otwartej dyskusji nikt się nie przyzna do zmiany zdania zwłaszcza jeśli chodzi o tematy abstrakcyjne, nie oczekuj od niej żeby przyznała Ci rację. Przedstaw swoje argumenty i zmieńcie temat na jakiś neutralny;)
  • Odpowiedz