Aktywne Wpisy

Ibiryd +581
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz
pastarri +40
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

Nie są wykonane może top level, ale za circa 150 ziko za 3 sztuki i tak jest bardzo, bardzo dobrze. Mają quick release springbars, co jest dużym plusem. Na razie wskoczył zielony, zdjęcie na nadgarstku w komentarzu. Dzięki tym, co pomogli wybrać i miłego dnia Pany.
#zegarki
źródło: comment_1603962578dzdF3ZZ8iNM98Kqf4Q1ntn.jpg
Pobierzźródło: comment_1603962636prsAN2LgEj1TnQhC3ut85t.jpg
Pobierzźródło: comment_1603968242mWx6feF19EdRIQKkxvOPuQ.jpg
Pobierz@Dominik80: To jest oliwkowa zieleń Panie, podobno :)
@fi9o: No co Ty, nie kupuj nic nowego, na cholerę Ci to, smarkłocz wystarczy ;]
Ładny ten sikor.
Anyways. Paseczki pierwsza klasa, podobnie jak zegarek. Mnie ostatnio na serio kusi wyprzedanie połowy kolekcji (no tych moich budżetówek nie warto w sumie tak nawet nazywać), ale boję się, że będę żałował...
źródło: comment_1603971010BZuenHbqLYSPNYQaNJnJZR.jpg
PobierzZoba jak odważnie u mnie, na dodatek z różowym poloᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
@CptSpaulding:
źródło: comment_1603979006utBLx30HSdKs7yQy6hREmp.jpg
PobierzA mówiąc o Visodate. Z ciekawości się zatrzymałem przy gablocie z Tissot i popatrzyłem na Visodate w kwarcu. Wskazówka sekundowa nie mogła odnaleźć pojedynczego indeksu. Na 60 prób wszystkie chybione ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit :Swiss Made... Ha tfu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powinni kurka zrobić dodatkowy standard dla Swiss Made, że maja trafiać w indeksy jak kurka Robin z Sherwood. W Lążinach też widziałem taką lipę...