Wpis z mikrobloga

@Pshemeck: te lewackie organizacje zorganizowały protesty - poglądy protestujących są lewackie, 90% napisów na kartonach jest lewackie bo lewackie poglądy są prowolnościowe i prokobiece - najpierw poczytaj potem pisz bo na głupa wychodzisz
  • Odpowiedz
@kipman1: lewackie poglądy są jakie? XD Słuchaj, jak głośno powiecie że jesteście za demolką kościołów i aborcją bez żadnych granic to was garstka zostanie. W większości tam są normalni ludzie a nie lewackie zwierzęta.
  • Odpowiedz
@976497: Jasne, tylko jest ich tam ułamek promila, tak jak narodowców na MN. Między lewicowcami a lewakami jest taka sama różnica jak między katolikami a katolami czy polakami i polaczkami.
  • Odpowiedz
@976497: I wszyscy się zgadzają z postulatami które wygłosiły wczoraj/dzisiaj Pani Lempart i reszta? Nie róbmy sobie jaj. Nie wmówisz mi, że wszyscy tam chcą aborcji bez granic i dostępu do darmowej antykoncepcji... No nie wmówisz mi :)
  • Odpowiedz
@Pshemeck: No, już lepiej. Jednak prawicowych haseł nie ma na pochodzie - nie ma krzyży, a są za to tęcze i lewicowe hasła, więc i tak Ty się mylisz, a ja jestem bliżej prawdy :)
  • Odpowiedz
@Pshemeck: zdecydowana większość popiera przedodnictwo lewicowego OSK - co mam ci napisać że podstawowy tekst kobiet "prawa kobiet do decydowania" to lewicowy tekst a ty jesteś niewyedukowany i nie czytałeś żadnych książek aby o tym nie wiedzieć? większość haseł na tabliczkach jest lewicowa/lewacka/socjalistyczna i takie są realia - młode kobiety to wybierają i nawet starsze Panie z Powstania Warszawskiego również - do tego PIS i PO doprowadzili że jedyną oazą
  • Odpowiedz
@kipman1: Popierają aborcję bez granic? Taką, o którą jak pytają to szczegółów nie ma? Czy można płód w 6 miesiącu usunąć bo nie ma się ochoty? Ja wiem co jest tekstem LEWICOWYM, a co jest wymysłem LEWACKIM. Panie z PW na pewno nie popierają aborcji bez granic. Nie wmówisz mi, że uczestniczka PW będzie za tym, zeby sobie Julcia skrobankę zrobiła w 6 miesiącu bo jej się znudziło. Większość ludzi
  • Odpowiedz
@Pshemeck: ośmieszasz się niewiedzą - prawie wszędzie na świecie aborcja jest do 9 tygodnia ciąży, a jeśli chodzi o aborcję bez granic mowa o takiej i dla każdej osoby której znana jest biologia/fizjonomia jest to zrozumiałe - hasła aborcji bez granic były skandowana w Gliwicach/Katowicach/Zabrzu przez cały w-------y tłum - w tych trzech miastach byłem osobiście i słyszałem. Zatem polecam sobie poczytać, doedukować się i zweryfikować średniowieczne morały bo mamy
  • Odpowiedz
@kipman1: Niech więc powiedzą że chcą aborcję do 9 tygodnia ciąży. GŁOŚNO I WYRAŹNIE. Mnie nie interesuje gdzie kto co krzyczy, mnie interesują fakty. Co proponują z tą aborcją i darmową antykoncepcją. Średniowieczne? Sprawdź prawo aborcyjne w Niemczech, takie mi pasuje.
  • Odpowiedz
@Pshemeck: no ok, przynajmniej w tej kwestii jesteśmy po tej samej stronie pomimo tego że ja jestem lewicowy a ty prawicowy - to się ceni w dzisiejszych czasach:) zdrowia zatem życzę i pozdrawiam.
  • Odpowiedz