Aktywne Wpisy
Linnior88 +11
Kto lubi baby z borderem bo szukam chłopa
prawiczek92 +17
Jestem w klubie bawię się świetnie a wy zazdrośni #przegryw #przegrywpo30tce #pokazmorde @Zachodniopomorzanin
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
#protest #strajkkobiet #aborcja
IKS DE
Komentarz usunięty przez moderatora
Nagle dostaliście rozumu do głowy? Lepiej późno niż wcale, ale jeszcze Wam brakuje trochę, aby pilnować protestujących i wykluczać ich z manifestacji. Pasowałoby jakieś oficjalne oświadczenie lewicy, że nie popierają aktów wandalizmu.
Nie będę plusował. Niech lewica wyda oświadczenie, że potępia niszczenie czegokolwiek i problem sam się rozwiąże, bo dotrze to do wszystkich. Jeżeli nadal zostaną jednostki, to trzeba je wykluczać.
Niech główny organizator wystosuje taki apel, przede wszystkim profile o strajku kobiet - tam są wymienieni często organizatorzy np. LGBT, lewica itp. Organizator jest odpowiedzialny,
Nie byłaś na proteście i się nie wybierasz, to w jakim celu wrzucasz apel jednostki? Naprawdę nie lepszym pomysłem jest, to co napisałem wyżej (z oficjalnymi kontami)?
PS.
Ty zaczęłaś. Skoro teraz czepiasz się, że napisałem, że byłaś na proteście, to wyjaśnij swoją wypowiedź.
Jakie mam problemy z
@dobrzecisiewydaje: Napisałem jasno, od pierwszej wypowiedzi o oficjalnym oświadczeniu lewicy, które zignorowałaś.
Jeżeli ja wrzucę na wykop zdjęcie z ustawki kiboli to też będę z nimi utożsamiany.
Zacytuj moją wypowiedź, bo trochę ja przekręcasz. Chętnie się odniosę do tego fragmentu, bo widzę, że będę musiał się rozpisać.
Widzę, że zacytować się nie chce, bo się boi, że argument zostanie szybko zgaszony.
Nie napisałem, że będę rzucał jajkami, ale rozdawał protestującym ( ͡° ͜ʖ ͡°).
PS. co do jajek, to wystarczy przestać blokować miasto.
Teraz pójdę drogą lewicy: to jest wojna! Ile można prosić! WOJNA! Skończyły się k żarty!