Aktywne Wpisy

vieniasn +10
jakie macie hobby lub zainteresowania (picie piwa się nie liczy)

FormalinK +5
Patrząc na kierunek, W którym idzie tag, to z jakiejś rzeczowej analizy czy po prostu wytykania błędów
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź

IKS DE
Komentarz usunięty przez moderatora
Nagle dostaliście rozumu do głowy? Lepiej późno niż wcale, ale jeszcze Wam brakuje trochę, aby pilnować protestujących i wykluczać ich z manifestacji. Pasowałoby jakieś oficjalne oświadczenie lewicy, że nie popierają aktów wandalizmu.
źródło: comment_16038886075R5aLD2k9SeSk0pXSOAWvM.jpg
PobierzNie będę plusował. Niech lewica wyda oświadczenie, że potępia niszczenie czegokolwiek i problem sam się rozwiąże, bo dotrze to do wszystkich. Jeżeli nadal zostaną jednostki, to trzeba je wykluczać.
@dobrzecisiewydaje: Napisałem jasno, od pierwszej wypowiedzi o oficjalnym oświadczeniu lewicy, które zignorowałaś.
Jeżeli ja wrzucę na wykop zdjęcie z ustawki kiboli to też będę z nimi utożsamiany.
Zacytuj moją wypowiedź, bo trochę ja przekręcasz. Chętnie się odniosę do tego fragmentu, bo widzę, że będę musiał się rozpisać.
Widzę, że zacytować się nie chce, bo się boi, że argument zostanie szybko zgaszony.
Nie napisałem, że będę rzucał jajkami, ale rozdawał protestującym ( ͡° ͜ʖ ͡°).
PS. co do jajek, to wystarczy przestać blokować miasto.
Teraz pójdę drogą lewicy: to jest wojna! Ile można prosić! WOJNA! Skończyły się k żarty!