Wpis z mikrobloga

Zauważyliście jak wykopki nie potrafią myśleć samodzielnie?
Nagle każdy stał się wrażliwy na przekleństwa, żaden nie siedzi w piwnicy, tylko musi koniecznie jechać na drugi koniec miasta przez zakorkowane miasto itp ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wystarczy że protestujący czegoś chcą a ci nagle robia wszystko odwrotnie, jak dzieci

Wyobrazcie sobie, jakie fikołki by były, gdyby organizatorzy protestów ogłosili np. że chcą niższych podstkow xD Zaraz pojawily by się opinie

"Ja to zawsze byłem za podatkami, widać efekty i chętnie zapłacę więcej"

"Mój kolega popierał protest dopóki nie chcieli niskich podatków, teraz już nie popiera"

"Tylko cucki i beciaki chcą niskich podatków"

"Mnie to nie dotyczy bo nie korzystam" (xD)

"Jakoś jak 20 lat temu chcieli niższych podatków to nie protestowaliacie, a teraz to tak"

"Pewnie chodzi o niższy VAT na roochanie, tylko o tym myślą te Julki i Oskarki"

"Kaczyński genialny strateg, tak naprawdę zawsze chciał niskich podatkow. Teraz to wprowadzi a protestujacy odtrabia sukces. Rozgrywa wszystkich jak chce, co za Napoleon"

"Coraz więcej zachorowań a wy jeszcze chcecie niższych podatków?!!"

xD

Pobierz K.....x - Zauważyliście jak wykopki nie potrafią myśleć samodzielnie?
Nagle każdy st...
źródło: comment_1603871761LykG0DNxmG2wZPOmHTJHRW.jpg
  • 97
@Kowixx:

Nagle każdy stał się wrażliwy na przekleństwa

Chyba trzeba miec 15 lat, zeby nie dostrzegac roznicy w uzyciu przeklenstw w zyciu codziennym, a opieraniu jezyka debaty publicznej i postulatow politycznych o rynsztokowy jezyk. Ale co w tym dziwnego, skoro srednia wieku protestujacych ledwo wykracza poza 15 lat.

tylko musi koniecznie jechać na drugi koniec miasta przez zakorkowane miasto

xD brak slow

Wystarczy że protestujący czegoś chcą a ci nagle robia
@Kowixx: Napisalem o uzywaniu przeklenstw i wytlumaczylem Ci czym rozni sie ich uzywanie w okolicznosciach nieformalnych a czym innym budowanie jezyka w polityce i postulatow na poziomie rynsztoku.

Wysmialem fakt, ze nie umiesz objac swoja wyobraznia tego, ze ludzie maja w dupie te protesty, maja swoje zycie, prace i obowiazki, ktore wymagaja dojazdu. Ale oczywuscie wszystko sie kreci wokol protestow i robia na pewno na zlosc xd

Moze teraz lepiej zrozumiesz
@Humbaq: i używanie przekleństw sprawia że nie mają racji?
Umiem. Gdzie napisałam że ludzie jeżdżą do pracy na złość protestującym? Albo że każdego obchodzi protest? Stworzyłeś chochoła i bohatersko z nim walczysz
@Kowixx: ale mnie rozwala to Wasze zaklinanie rzeczywistości, zalew postów o tym, że "wykopkom przeszkadzają protesty". Codziennie w gorących ląduje minimum 10 postów obśmiewający tych mistycznych wykopów, co są przeciw protestom.
W gorących. Więc te posty są najbardziej plusowane. Generalnie całe gorące to wpisy popierajace protesty i wpisy antypis. Ale wykop to same kuce, i cele i pisiory, więc nie wiem, kto to plusuje. Pewnie filmwebowicze I elektrodziarze xddd

Bardzo lubię
@Kowixx:
Racji w czym? Ze pis ma #!$%@? czy odnosisz sie postulatow osk? Pierwsze tak, drugie - nie. Poziom takich postulatow powoduje, ze protesty same sie osmieszaja, nie daja perspektywy rozsadnej zmiany, tylko pieniactwa i podburzania dynamiki tlumu. To sie obroci przeciwko protestom.

Gdzie napisałam że ludzie jeżdżą do pracy na złość protestującym

żaden nie siedzi w piwnicy, tylko musi koniecznie jechać na drugi koniec miasta przez zakorkowane miasto

Czyli jak
@Humbaq: same się ośmieszają, ale musisz z nimi walczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) i tak, nie dają żadnej perspektywy bo ty tak stwierdziłeś, co tam tysiące ludzi na ulicach xD
Wklejasz cytaty zupełnie że sobą niezwiązane. I co?
@GoodPain: wejdź na jakiś przegryw czy inny blackpill
@Kowixx: to jest taka mentalność Polaka, szczególnie takiego starego capa po komunie, który musi skomentować co się da odwrotnie do tego co mówi większość/telewizja itd. Trzeba się do czegoś przysrać a takie wykopki właśnie zamieniają się powoli w swoich starych