@czc007: prędzej on Hansowi ( ͡°͜ʖ͡°) ktoś tutaj na tagu pisał, że robi razem z maestro i pewnego razu go nie było w robocie, a ile w tym prawdy to nie wiem, ale bym się nie zdziwił, że się zwolnił i przegląda co chwilę tag¯\_(ツ)_/¯
@JesteHakerem: biorąc pod uwagę szalejąca pandemię i zwolnienie od pracy z Hansa znalezienie kolejnego Hansa może nie być prostym zadaniem xD
A on spłaca wogole ten kredyt? xD miał podobno conajmniej 15k na ajfona i kawalerki i podobno wcale nie spłacił tylko p-----------l na bieżąco xd Z racji że on nie ma żadnego majątku to nic mu nie można zabrać. To jest eygryw dopiero xd
@czc007: No właśnie nie za bardzo komornik sięga za granice. Pracowałem z dłużnikami i na niemieckich kontach mieli kasę na luzie a w kruku 300tys długu
Ale fakt przemas jest uzależniony od tagu bo co innego mu zostało?
A on spłaca wogole ten kredyt? xD miał podobno conajmniej 15k na ajfona i kawalerki i podobno wcale nie spłacił tylko p-----------l na bieżąco xd Z racji że on nie ma żadnego majątku to nic mu nie można zabrać. To jest eygryw dopiero xd
No ale fakt, w polszy
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ciekawe jak to od strony prawnej wygląda w sumie czy jak pojedzie za granicę to komornik tam też może go ścigać
@JesteHakerem: to tak jak ja
Komentarz usunięty przez autora