Wpis z mikrobloga

@LaurenceFass: tuż po uznaniu aborcji z powodu wad płodu za niekonstytucyjną, wszystkie duże głowy z konfy postowały na twitterze, że uratowali ludzkie życie itd. Jak zobaczyli, że nawet ich grupa poparcia nie wspiera w większości tego pomysłu (gnoili ich w komentarzach na fb, na twitterze) to obsrali zbroje i zaczeli mowic ZE PRZECIEZ ONI TYLKO PROJEKT WYSŁALI ONI NIE CHCIELI ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LaurenceFass: O to. A miałem Dziambora za spoko gościa. Dzięki Bogu że nie głosowałem na konfę w parlamentarnych ani na Bosaka w prezydenckich (głównie przez machloje na subwencjach, Konfederacja to te same gówno co inne partie, też aby się nachapać co potwierdza przeszłość i nawet ostatnie nieścisłości z ich sprawozdania xD Berko informatyk xD). Mentzen to też dobry aparat, jedynym warunkiem dołączenia Sławomira M. do konfederacji była comiesięczna pensja do jego
szmichal - @LaurenceFass: O to. A miałem Dziambora za spoko gościa. Dzięki Bogu że ni...

źródło: comment_16036114690CC66aBbInZ8rO8KPkD5Et.jpg

Pobierz
@Ulyssos: @szmichal:
Rzeczywiście w przypadku p. Dziambora wydaje się, że to niekonsekwencja (nie znam wcześniejszych jego poglądów). Nie mniej on sam nie jest nawet w radzie liderów. Liczy się stanowisko całej partii ew. jakieś inne przykłady?