Wpis z mikrobloga

• 6
@reynevayen no może nie do końca że całkowicie nie pracuje. Jest zawodową aktywistką lewicy i lgbt głównie to ona organizuje marsze czasami pisze artykuły. Nie zmienia to faktu że bez tego co robi akurat wszyscy byśmy sobie poradzili.
  • Odpowiedz
  • 6
@reynevayen o no akurat bez księży to na pewno tu się w pełni zgadzam takie samo nieróbstwo i zajmują się podobną dziedziną co wspomniana aktywistka czyli "rozwojem duchowym". Jeszcze jedno barista mi potrzebny bo napiłbym się dobrej kawy, windsurfingu też bym chętnie spróbował przynajmniej bym aktywnie czas spędził. A przemyśleń i wysrywów panów w sukienkach i nawiedzonych feminazistek jakoś nie chce mi się słuchać. A inwalidą to ty jesteś intelektualnym .
  • Odpowiedz
barista mipotrzebny

windsurfingu też bym chętnie spróbował

przemyśleń i wysrywów panów w sukienkach i nawiedzonych feminazistek jakoś nie chce misię słuchać

@pavulonjapkowy: Czyli twoje widzi mi się ma determinować czy jakaś funkcja społeczna ma być wykonywana? xD
Ile ty masz lat, pięć? xD
  • Odpowiedz
@reynevayen: No pisałem w swoim kontekście i ja to oceniałem ze swojej perspektywy i pewnie wielu by się zgodziło co nie znaczy że wszyscy. Po drugie to czy ja napisałem że zabraniam im wykonywać tych funkcji dzbanie niech sobie głoszą co chcą ja się obejdę bez tego a jak ty musisz słuchać aktywistki z postu to jej słuchaj też ci nie zabraniam. Ja napisałem że z mojej perspektywy są nie
  • Odpowiedz
@pavulonjapkowy: Obejdziesz się bez aktywistek, ale wchodzisz na profil jedneji żeby przeczytać co napisała, zrobić screena i wrzucić go na wykop? xD Może zajmij się piciem kawy i trenowaniem windsurfingu, bo chyba masz za dużo wolnego czasu.
  • Odpowiedz
@reynevayen: Nie wchodzę na jej profil i to nie ja robię screeny tylko znalazłem to scrollując facebooka więc się podzieliłem. Wiesz jaki jest problem z takimi nawiedzonymi lewaczkami jak ty. Problem jest taki że kiedyś rodzice w końcu przestają go utrzymywać i ktoś taki nie potrafiący nic poza swoim p----------m będzie musiał ruszyć dupsko i pójść do roboty. Jeśli szef cię zobaczy to nawet nie będzie wiedział co z tobą
  • Odpowiedz
@pavulonjapkowy: Pracuję na pełen etat, frajerze, dodatkowo studiując. xD A te pociski o niechęci do pracy i wycieraniu podłogi przez szefa pozwalają mi wnioskować, że serio masz nie więcej niż 5 lat, albo siedzisz w piwnicy i wszystkie swoje poglądy dotyczące osób o innych preferencjach politycznych czerpiesz z wykopu (więc w sumie intelektualnie i tak masz 5 lat).
  • Odpowiedz
@reynevayen: Ja tylko wyrywam chwasty i cudowne dzieci lewicy i prawicy krzewiące swoje wzniosłe idee. A zapomniałeś dodać jeszcze że jesteś programista15k i studiujesz prawo jak każdy na wypoku XD. Ilu takich frajerów na swojej drodze spotykałem. No mam propozycję weźmy się wzajemnie dajmy na czarno bo ja też kolejnych perełek ideologicznych nie potrzebuję
  • Odpowiedz
Ja tylko wyrywam chwasty i cudowne dzieci lewicy i prawicy krzewiące swoje wzniosłe idee

@pavulonjapkowy: Nie, siedzisz na portalu ze śmiesznymi obrazkami, uświadom to sobie.

A zapomniałeś dodać jeszcze że jesteś programista15k i studiujesz prawo jak każdy na wypoku
  • Odpowiedz