Aktywne Wpisy
Robauke +63
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
PobierzApropo "pedofilii". Dorastając seksualnie chciałem r----ć dziewczyny w swoim wieku, to wyrobiło mi pewien gust(14-16lat). Znałem ludzi którzy woleli milfy i wielkie c--e, ale ja nie byłem uzależniony od p---o jak te zjeby. Teraz pytanie, od kiedy mają mi się podobać stare baby żeby nie być pedofilem? Mam co roku woleć starsze o rok? Mam lubieć starsze bo się starzeję? Czy mam je lubić bo tak wypada?

źródło: snapedit_1727369069236
PobierzTacy X-meni na benefitach
@haabero: pewnie były stolarz
@haabero: jakby za takie anomalie dawali to ciekawe ile by zgarnal ten typ z rady Jedi co wyglada jak dziadek-wonsz
źródło: missing-content-oppo-rancisis-and-what-happened-to-him-v0-pei4an5z790d1
Pobierz@chlopiec_kucyk: wait, to jesli tak to czemu wszyscy Jedi dla oszczednosci czasu nie poruszali sie super szybko? Przeciez to dosc podstawowa zdolnosc
Chyba jakies ograniczenie bylo, bo jedna rzecz to dostep do mocy, druga rzecz to czysto fizyczne zmeczenie. Darth Bane np od naduzywania ciemnej strony starzal sie przedwczesnie i sam widzial
@chlopiec_kucyk: wlasciwie wszystkie walki pomijajac stara trylogie sa wsciekle szybkie, a co do superszybkiego biegu pojawia sie to jeden raz - kiedy Obi Wan z mistrzem zwiewaja przed droidami na okrecie Federacji, sam poczatek Mrocznego Widma.
@FFFFUUUU: akurat Yoda w SW3 miał 877 lat, a w SW4 równe 900
@bartton: Tyle to miał wpisane w papierach w Imperialnym ZUSie, Tak naprawdę miał 62 lata i oszukiwał na badaniach, żeby przejść na emeryturę pomostową. Stare numery Yody. Pierwszy do odznaczeń, kasy i socjalu, ale pracą to sobie tych zielonych rąk nie splamił.