Aktywne Wpisy
R2D2_z_Sosnowca +98
Słyszałem, że nie powinienem wrzucać tu zdjęć dzieci bo „to nie forum dla matek” dlatego wrzucam. Sorka ale słaby jestem w dominujących pato-trędach z mirko a jedyne co potrafię to chodzić z tym gościem po parkach. Dlatego dziś Hop Lake Park, Middlebury #connecticut #r2d2zwiedza #natura
eleganckichlopak +20
#bialorycerstwo #redpill #blackpill #dyskryminacjamezczyzn #przegryw
On nie widzi że ona się tak tylko bawi !?
Mizoginia wyprała mu mózg dobrze że byli tam prawdziwi mężczyźni i z nim po męsku porozmawiali i wbili mu rozum do głowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak jak zaznaczył @kopyta_doskonale: "była tak słaba że po prostu ją ignorowałem" tu nie chodzi o cuckowanie tylko o ogromną różnice w sile. Ja jestem chudym szczurkiem i do zeszłego tygodnia moja cała aktywność to 4h tygodniowo na basenie i godzinka dziennie na spacery czy jakieś inne skakanki czy rolki. Mimo to moją dziewczynę mógłbym podnieść jedną ręką, zarzucić
No właśnie, jebe mnie to czy typiara wali gongi jak gołota czy ledwo odczuwalne. Jeżeli wie że przeciwnik jest dużo silniejszy to tym bardzije powinna odpuścić to popowiada zdrowy rozsądek, spróbuj tak jakiemuś koxowi od MMA pomachać łapami przed nosem ciekawe co zrobi (chyba nie bedzie cie bił bo przecież jest
@Pierorzek: to wtedy z otwartej.