Wpis z mikrobloga

@Pawu1on: przecież oni sapali o to, że pojawia się możliwość wyboru tęczowego logo (ten gradient to opcja domyślna). Nie tłumaczę ich, tylko bawi mnie jak celowo to jest pomijane przez neuropa, że hehe debile, myślą że gradient to tęcza.
  • Odpowiedz
pisanie prymitywnym komentarzy przez lewaków a potem sugerowanie że to piszą prawaki to wasza ulubiona zagrywka

@Janusz_Hazardu: pisanie, że skrajna głupota waszych kumpli, która nawet przez was jest (jeszcze) nieakceptowana, to sprawka lewaków, to wasza ulubiona zagrywka.
  • Odpowiedz
przecież oni sapali o to, że pojawia się możliwość wyboru tęczowego logo (ten gradient to opcja domyślna). Nie tłumaczę ich, tylko bawi mnie jak celowo to jest pomijane przez neuropa, że hehe debile, myślą że gradient to tęcza.

@FrasierCrane: wybrane cytaty:

Za kolor ikonki bez opcji jej zmieniania. I za motyw równości w opcji (...)

Wszystko ok po za pedalska kolorystyka komu przeszkadzał kolor
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@krzych123: czy to powiedziałem? Każde siłowe indoktrynowanie jest szkodliwe. Fajny ludziom rzyc tak jak chcą. Nie można narzucać komuś swojego światopoglądu i twierdzić że jest on tym jedynym słusznym.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@krzych123: widzisz, tutaj podejmujesz temat mniejszości. Mniejszość która chce aby zdelegalizować inne mniejszości i mniejszość która chce aby zalegalizować ich mniejszość. Uwierz mi rozkład Gaussa w tym przypadku się sprawdza i większość ludzi nie interesuje szkalowanie mniejszości. Wiekszosc ludzi jest tolerancyjna a to co widzisz w mediach to rozdmuchiwanie mniejszości jednej bądź drugiej strony. Cel oczywiście jest jeden. Zrobić szum wokół tych tematów. Zapewne dlatego bo są krzykliwe i można
  • Odpowiedz
@Pawu1on: To, że Messenger i ogólnie FB jest lewackie, lgbt, itd. nie oburza polskich prawaków.
Dopiero zmiana koloru ikony na odrobinę przypominającą tęczę wywołała gownoburze.

Podobnież pedofile, bardzo oburzają polskich prawaków, no chyba, że noszą sutannę i ładnie składają ręce w kościele. Wtedy ich bronią.

Błąd poznawczy, spotykany bardzo często. Jesteśmy wzrokowcami, dajemy się ponieść aurze i stąd takie kwiatki
  • Odpowiedz