Aktywne Wpisy

Pamiętam jak 5 lat temu pracowałem w biedrze i pracowała tam też pewna studentka germanistyki zaocznie co prawda, ale jednak i była wobec mnie bardzo miła wyrozumiała itd. Kiedy pewnego dnia na messengerze po dłuższej gadce zaproponowałem jej randkę w kinie na seans planety singli 2 pod koniec 2018 roku to stwierdziła, że "nie szuka nikogo i jest jej dobrze samej" ona miała ok 158 cm wzrostu, a ja 190 cm, ale
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Podczas związku każdy facet jest poddawany procesowi betaizacji, kobieta prosi mężczyznę o otworzenie się, a gdy to robi, używa to przeciwko niemu by nim sterować / manipulować do swoich egoistycznych zachcianek.
Ta książka jest kopalnią złota z psychologii kobiet i gdy ją przeczytacie ze zrozumieniem może bardziej poznacie jakimi podstępnymi mechanizmami manipulacyjnymi one operują.
#przegryw #blackpill #mgtow #p0lka #zwiazki
źródło: comment_1603047940XngqCoTi1jZomGtSGTro5S.jpg
Pobierz"Mężczyźni, którzy stają się niezdolni fizycznie w związkach, bardzo szybko dowiadują się, że wiele kobiet nie ma skrupułów przed kopaniem mężczyzny, gdy ten jest przygnębiony.
Jak mówi David, musi czuć, że jest tym samym silnym draniem, do którego początkowo ją pociągała, nawet gdy leży w łóżku z grypą."
@Slavcel: Tyle tylko, że 90% spoleczenstwa to przeciętniacy. Więc ksiązka jest wartosciowa
@arek4444:
Oj mylisz się, nie według kobiet
źródło: comment_1603057003TUU8MU6tGSD6h4pRJ9VIMA.jpg
PobierzCzyli jeśli wykres oceny atrakcyjności wygląda tak jak go przedstawiłeś, to przecietny mezczyzni zawierają się w grupach 1-3 na twoim wykresie. (czyli 27%+31%+23% = 81%).
Ci goście z grup 12,5 i 2% to są już ponad przeciętni , gdyz wyprzedzają atrakcyjnoscią 81%.
Nie, według tego wykresu przeciętnie atrakcyjni według kobiet to ci którzy są na środku, czyli 12%, ci bardziej z lewej to już poniżej przecietni, brzydcy. Podstawy statystyki, nie każdy rozkład jest normalny.
Przeciętny to zwyczajny, nie wyróżniający się.
Jeśli dany mężczyzna zostanie przez kobiete oceniony jako całkiem atrakcyjny , w sytuacji gdy jedynie kilka % populacji mężczyzn dostaje taką ocenę od kobiety to , z obiektywnego punktu widzenia jest on wysoko powyzej przecietnej (gdyz mało jest osób które przewyższają go atrakcyjnościa).
Przeciętność rozumiana obiektywnie jest czymś innym niż oceną dokonywaną przez kobiety.