Wpis z mikrobloga

Jakoś tak wyszło, że obejrzałem material stalowego drąga z zawodów w Sopocie i pomijając sylwetkę i jego 4 letni progres z pierwszej odslony sylwetki xd
to w szoku (pozytywnym) jestem jak dużo pozytywnych komentarzy było pod tym filmem.

Chociaż może to kwestia banki i głównie komentują osoby, które kupiły u niego prowadzenie.

185/81 na zdjęciu

#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia
Yakuza123 - Jakoś tak wyszło, że obejrzałem material stalowego drąga z zawodów w Sopo...

źródło: Screenshot_20260709-075741_YouTube

Pobierz
  • 72
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przynajmniej naturalny.

@duzy240: a co, robiłeś mu badania? Czy wierzysz na słowo (xD)?

20 lat ćwiczę na siłowni, poznałem na różnych salach pewnie >setkę ludzi i wiem jedno. Nie ma kvrwa osoby, która ćwiczy chociaż te >3 lata regularnie i nie spróbowała dopingu, chociażby głupiego clena, mety, czy winstrola, z samej ciekawości.

I nie brakuje ludzi, którzy nie wyglądają jakby kiedykolwiek trzymali sztangę w rękach, a wbili już w siebie
  • Odpowiedz
  • 3
@duzy240: Właśnie co roku na wakacjach sobie to uświadamiam jak widzę ludzi na plaży i czuję dyskonfort, że nie ma praktycznie nikogo kto dobrze wygląda.
Zapominam, że estetyczne sylwetki posiada mały procent społeczeństwa I zazwyczaj nie jeżdżą na all do Turcji xd
Jak oglądałem wczoraj wieczorem jego sylwetkę to sobie przypomniałem, że mam coś z głową
  • Odpowiedz
Nie ma kvrwa osoby, która ćwiczy chociaż te >3 lata regularnie i nie spróbowała dopingu, chociażby głupiego clena, mety, czy winstrola, z samej ciekawości

@codziennaKasia: A co to za jakieś p---------e xD

Chodzę dobre 7 lat regularnie 3-4 razy w tygodniu żeby sobie łeb przewietrzyć i ani razu nie mialem mysli żeby sobie usiąśc na igle czy sobie r------ć wątrobe oralami. Te wszystkie efekty uboczne nie są warte nawet centymera
  • Odpowiedz
Zapominam, że estetyczne sylwetki posiada mały procent społeczeństwa I zazwyczaj nie jeżdżą na all do Turcji xd

@Yakuza123: bo na all to są dzisiaj same mariusze z polski, rosji i uk.

Pojedź normalnie na publiczne plaże w Hiszpanii, Portugalii, we Włoszech, do Ameryki Południowej (Meksyk, Brazylia np.), w Kalifornii, na Florydzie, to masz dosłownie tłumy porobionych chłopów jak na scenę.

Tam to jest taka kultura, że w pakiecie do pierwszego
  • Odpowiedz
Nie ma kvrwa osoby, która ćwiczy chociaż te >3 lata regularnie i nie spróbowała dopingu, chociażby głupiego clena, mety, czy winstrola, z samej ciekawości.

@codziennaKasia: ja się zgłaszam, siłka od 7 lat, tak faktycznie regularnie od 5 (covid trochę popsuł). Nigdy w życiu nie próbowałem dopingu, nawet nie stałem blisko fiolki z teściem pozdrawiam
  • Odpowiedz
ja się zgłaszam, siłka od 7 lat, tak faktycznie regularnie od 5 (covid trochę popsuł). Nigdy w życiu nie próbowałem dopingu, nawet nie stałem blisko fiolki z teściem pozdrawiam

@dominges08: ok, to zdjęcie kłamie, bo jesteś taki nalany i napuchnięty wodą jak balon. Typowy efekt stosowania długich estrów teścia i mety.
  • Odpowiedz
to lepiej coś szybko przykuj, bo po 7 latach na siłowni 120 na klatę to jest jakieś kalectwo.

@codziennaKasia: Taka budowa ciała, ale przy okazji nie dostaje zawału przy wyjściu na drugie piętro. I pogram w piłeczkę i maraton poniżej 3 godzin zaliczyłem, także jestem zadowlony z tego co jest.
  • Odpowiedz
@codziennaKasia: K---a co za oszołom XD ten chłopaczek robił X lat masę, zmasował jak typowy Wykopek, a potem przychodzi jakiś jaskiniowiec i mówi, że coś takiego było robione na dopingu. XD
  • Odpowiedz
czyli pewnie grube dupsko i nogi i słaba góra, patrząc po wynikach.

@codziennaKasia: właśnie mam bardzo szeroką obręcz barkową i dlatego plecy też mam całkiem spoko, po prostu mam problem z pchanymi ćwiczeniami.
  • Odpowiedz
właśnie mam bardzo szeroką obręcz barkową i dlatego plecy też mam całkiem spoko, po prostu mam problem z pchanymi ćwiczeniami.

@Suezmax: bo masz pewnie wąską obręcz barkową (tylko się okłamujesz) i zapadniętą klatę. Powinieneś się skonsultować z ortopedą na początek. Coś tam ewidentnie nie gra. 120 kg na klatę to mój stary brał po 3 harnasiach i szychcie na kopalni, to ja nie wiem co ty na tej siłowni od
  • Odpowiedz
K---a co za oszołom XD ten chłopaczek robił X lat masę, zmasował jak typowy Wykopek, a potem przychodzi jakiś jaskiniowiec i mówi, że coś takiego było robione na dopingu. XD

@arclex: naiwny synku jesteś jak dziewka na podlasiu xDDD
  • Odpowiedz