Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +631
bibi__ +275
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Świeżo mielona kawa już zaparzona (。◕‿‿◕。) Dzień dobry. 07:02:00, Niedziela, 18 października 2020. Imieniny: Juliana, Łukasza. Słońce podniesie się dziś o 07:21. Korzystajmy bo dziś poświeci przez 10 godzin i 21 minut, w zenicie znajdzie się o 12:31 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:42. Ciemna noc zapadnie o 18:59, ale gwiazd można wypatrywać od 18:18.
Przed nami leniwa niedziela (chyba). W sobotę odrobiłem się z większością rzeczy, jakie nam jeszcze wisiały, poza wieszaniem zasłon, przesadzeniem kwiatków i zrobieniem półek. Nie udało mi się też przykleić taśmy ledowej do biurka, nawet kropelka poległa (czego kompletnie nie rozumiem, Taśma jest w jakimś materiale, który się skutecznie ima dosłownie każdego próbowanego kleju). No i na biurku zostały ślady po kropelce, będę musiał to jakoś zmyć
Dzień dobry (。◕
Ostatnio mniej Was czytam z braku czasu. Dzieci w kratkę, córce zęby idę i masakracja¯_(ツ)_/¯ w pracy lipa muszę zmienić pracę :D tendencja taka że zwolnienia ą u mnie na dziale znaleźli mnie jako kozła ofiarnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) dzisiaj do bratanka na urodziny(。◕‿‿◕。) miłego dnia i siła!ᕦ(òóˇ)ᕤ
Dzień dobry, pogoda kolejny dzień nie zachęca do niczego produktywnego, trzeba będzie jednak trochę na uczelnie poogarniać. Miłego dnia
dzień dobry niedzielna porą!
Odpoczywajcie I relaksujecie się.
Ja z doskoku bo dziś szkolny maraton.
Trzymajcie się, uważajcie na siebie, pamiętajcie o myciu rączek bo licho nie śpi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo
@Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu
Wczoraj na rozgrywce w Among Us na wykopowym discordzie spędziłam... 5
Dzień dobry w ten pochmurny dzień!
Niedziele zaczełam bardzo produktywnie bo odetkałam odpływ w lazience (งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
Co prawda niemiecki "kret" nie dorasta do pięt polskiemu
no dzien dobry ja w kosciulku dzisiaj nie byl bo wirus morderczy bandycki mnie przesladuje jeny poszedlem spac pozno bardzo i stalem po 10 ehh ale sie nie
@mobutu2: wypraszam sobie, ja nie mam ze studiami już 3 lata nic wspólnego. W sumie w tym tygodniu się zorientowałem, że to