Aktywne Wpisy
MrBeast 0
Wiem że to nie do tego tag ale i tak tylko ten tag jest na wykopie czytany XD
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
Ile przerw i jak długie przerwy macie w kołchozach?
Strasznie irytujący był ten przegryw w przebraniu wygrywa.
Nasz rycerz @wielad na białym koniu dostał perma po prawie 40 moich zgłoszeniach. Usunęli mu chyba 8 komentarzy za mowę nienawiści.
Ale to te 2 widoczne na ekranie (które co prawda nie zostały usunięte) sprawiły, że wziąłem sobie za cel udaremnić jego wysiłki na naszym zacnym portalu. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dlaczego osoby które nie chcą mieć dzieci (jak np. ja) mają być obarczone podatkiem dla singli i łożyć na dzieci ludzi których nie stać na ich wychowanie? Ja tego kompletnie nie rozumiem. Każdy płaci sam za swoje rozrywki.
#przegryw #szkalujprzegrywa #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #permban #blackpillraw
Komentarz usunięty przez autora
Ogólnie uważał się za "wygrywa" tylko dlatego, że ma Karyne i gówniaka. Aż mi się przypomniał ten mem:
Odkopię trochę wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety nasz system emerytalny Jest tak skonstruowany, że nie odkładasz nic na swoją emeryturę ale w tej chwili pracujesz na emerytury ludzi, którym są one wypłacane. Możesz zapytać: a jaką mam gwarancję, że dzieci patusów będą pracować na moją emeryturę a nie będą ciągnęły socjalu? Gwarancji nie ma żadnej. Jest szansa większa niż to, że będzie to robić dziecko, które